Mouse sürekli pc den çıkıyor!!

DeadPix

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
345
Merhaba herkese şu son 2 aydır mousem pcden çıkıyor ve hemen geri geliyor. Başka bilgisayarlarda deniyorum düzgün bi şekilde çalışıyor. Oyun oynarken çıkıp giriyor sonra takılıyor. Donanımsal bi sıkıntı olduğunu düşünmüyorum, yazılımsal olduğunu düşünüp format attım bilgisayara ama yine aynı sorun devam ediyor. Nedeni bilen varsa yardımcı olabilir misiniz?

Mouse: Corsair Katar Pro Xt

Merhaba herkese şu son 2 aydır mousem pcden çıkıyor ve hemen geri geliyor. Başka bilgisayarlarda deniyorum düzgün bi şekilde çalışıyor. Oyun oynarken çıkıp giriyor sonra takılıyor. Donanımsal bi sıkıntı olduğunu düşünmüyorum, yazılımsal olduğunu düşünüp format attım bilgisayara ama yine aynı sorun devam ediyor. Nedeni bilen varsa yardımcı olabilir misiniz?

Mouse: Corsair Katar Pro Xt
Bios cmos sıfırlamayı dene farklı usb girişlerinde aynı şeyler oluyor mu denedin mi?

Diğer usb girişlerinde de oluyor
Bios cmos sıfırlamak ne işe yarıyor bilmediğimden soruyorum.
Bios temelli sıfırlama sayılabilir. Anakartı baştan tanır ve anakart driver güncel mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Usblerin tümünde sorun olabilir mi acaba
Selam ben usb girişlerinde sorun olduğunu düşünmüyorum.

Bios temelli sıfırlama sayılabilir. Anakartı baştan tanır ve anakart driver güncel mi?

Selam ben usb girişlerinde sorun olduğunu düşünmüyorum.
:/ Belli olmaz düşünmediğin şey başına gelmiş olabilir

Driverlarda bir eksiklik durumu falan olabilir mi acaba

Hayır sanırım

klavyede sıkıntı çıkmıyor ama ve kablosuz mousede de çıkmıyor
Hayır sanırım

klavyede sıkıntı çıkmıyor ama ve kablosuz mousede de çıkmıyor
Bu garip işte mouse kablosunda iletim problemi olabilir. Ama sen anakart driver güncelle ve mouse driveri varsa onuda indirebilirsin. Başka bir mousle denemeni öneririm. Çok ters köşe senin bilgisayarda klavye çalışıyor ama mouse sıkıntı çıkarıyor mouse başkalarında çalışıyor arıza tespit etmek baya zor.

Bu garip işte mouse kablosunda iletim problemi olabilir. Ama sen anakart driver güncelle ve mouse driveri varsa onuda indirebilirsin. Başka bir mousle denemeni öneririm. Çok ters köşe senin bilgisayarda klavye çalışıyor ama mouse sıkıntı çıkarıyor mouse başkalarında çalışıyor arıza tespit etmek baya zor.
Evet işte bende çözümünü bulamadım.

:/ Belli olmaz düşünmediğin şey başına gelmiş olabilir

Driverlarda bir eksiklik durumu falan olabilir mi acaba
Deneyebilirsin. Benim dediğim işlem çok basit ilk önce bios girip default ediyorsun ayarları sonra anakart üzerinden bios pilini çıkartıp bekliyorsun 5dk sonra geri takıyorsun pili. Tabi pcyi fişten çıkarman lazım. Bu işlemden sonra driver güncelle.

Deneyebilirsin. Benim dediğim işlem çok basit ilk önce bios girip default ediyorsun ayarları sonra anakart üzerinden bios pilini çıkartıp bekliyorsun 5dk sonra geri takıyorsun pili. Tabi pcyi fişten çıkarman lazım. Bu işlemden sonra driver güncelle.
Ben yaşamıyorum sorunu yanlışlık oldu :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,642
Üyeler
188,295
Son üye
agr7
Geri