Güzellik Algınız Nedir?

Mırnav

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,795
Yanlış Kategori
Sarışın severim diyorum. Siyah saç mavi göz görünce vazgeçtim oluyorum. Beyaz ten seviyorum diyorum öyle siyahiler var ki katır kutur çikolata gibi yemek istiyorum. Peki siz?

gözüme hoş gelsin yeterli spesifik şeylere indirmek saçma geliyor dediğin gibi sürekli istisna çıkabilir yani

Sarışın severim diyorum. Siyah saç mavi göz görünce vazgeçtim oluyorum. Beyaz ten seviyorum diyorum öyle siyahiler var ki katır kutur çikolata gibi yemek istiyorum. Peki siz?
Saçı sarı olsun ama koyusundan.
Saçları kısa olsun.
Güzel bir gülüşü ve fikri olsun.
Canımı yesin :D

gözlerinde ışıltı varsa yeşili seviyorsa ben okeyim :kekw::kekw::kekw::kekw:

Esmer hiç sevmem kumral kızlar hayata 1 0 önden başlar diye düşünüyorum beyaz ten ela göz ve 1.55 boy 36 numara ayak yeter

öyle bir algım yok ama uzun boylu kızlar daha çekici gelmiştir

Benim algım yok eli yüzü düzgün olsun yeter bana. Zaten ne nadirse neye ulaşılması zorsa o güzel değil mi? Bu arada ben güzele güzel demem güzel benim olmadıça veya güzelliğim neye yarar bendeki bu aşk olmasa

Sarışın olur kumral olur
Mavi gözlü olur Yeşil gözlü olur
Beyaz ten olur
1.50 lerde olur
Daha çok sayamadığım şey çok şey istiyorsun diyenlere imkansız değil

Geri