❌İndirim Bitti! Gamemar İndirimleri 21:00-22:00

emojesss

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
97
Yine birkaç ürün indirime girmiş. Mousepad ve kulaklıkta gayet iyi indirim olmuş bence diğerleri de fena değil.

Kesin indirime girmiştir knk 😄. Stokları da tahmin edeyim 0 dimi.

ne yalan söyleyeyim stokları kaç bilmiyorum(tahmini 5-10) ama forumdan almayı başaran var galiba agalar fake değilse xd

ne yalan söyleyeyim stokları kaç bilmiyorum(tahmini 5-10) ama forumdan almayı başaran var galiba agalar fake değilse xd
fake değil alamayan ağlamasın 2 farklı hesaptan arkadaşım ve ben aldık

kanka inidirm falan yok bu arada. medusa 350 tl lik kulaklık. bir de utanmadan 508 yazmışlar.

kanka videoya bakmamışsın 200 TL olacak
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

saat 21 de başlıyor
o zaman problem yok fiyatlar iyiymiş. Stokları var mı yok mu bilmiyorum. Takip ettiğim bir site değil.

o zaman problem yok fiyatlar iyiymiş. Stokları var mı yok mu bilmiyorum. Takip ettiğim bir site değil.
kanka ben baya yakından takip ediyorum stoklar neredeyse hemen bitiyor genelde alacaksan hesap falan aç şimdiden ya da almayı başaran arkadaşa sor nasıl almış xd

Prime wireless şuan en ucuz 1.313TL gayet indirim bence :)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Buda Amazon fiyatı satıcısı Amazon: https://www.amazon.com.tr/SteelSeri...ocphy=1012777&hvtargid=pla-1429433250235&th=1

Yine birkaç ürün indirime girmiş. Mousepad ve kulaklıkta gayet iyi indirim olmuş bence diğerleri de fena değil.

sözde indirim

Fiyatlar iyi arkadaşlar. Stok konusunu bilmiyorum ama tamamında stok görünüyor şu anda. Medusa'nın fiyatı 199 görünüyor.

Fiyatlar iyi arkadaşlar. Stok konusunu bilmiyorum ama tamamında stok görünüyor şu anda. Medusa'nın fiyatı 199 görünüyor.
yeni hesaplarda öyle heralde bende başka hesap kurmayayım dedim 213.98 tl ye aldım

Geri