Görüntü 1-2 saniye gidip geliyor nedeni nedir?

Arkadaşlar dönüştürücüden değil (yani bende öyle değil) sadece oyuna girerken ve ya bir uygulama açarken oluyor tamamıyla driverden kaynaklı.
Alakası yok benim tv de öyle aynı pcye monitör bağlayınca sıkıntı yok ama tvye ps ya da pc bağlayınca öyle oluyor.

İlerde alıcam monitörde şuan idare etcez artık teşekkürler yorumlar için
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Güncel driver ı kurdum Nvidia sitesinden ama ne sorunu olur ki
bişey deilde bende anlamadım acaba sistteminde birşeyi yanlışmı veya tam takılmadımı anakart tam takılmamış olmasın görüntü kesilmesi flan anlamadım

rica etsem eğer tanperli camsa ve parmak vidaysa söküp camı bakarmısın anakarta girmeyen yeri varmı kasanın arkasına dönüştürücü veya kablo tam takılmamışmı diye

bişey deilde bende anlamadım acaba sistteminde birşeyi yanlışmı veya tam takılmadımı anakart tam takılmamış olmasın görüntü kesilmesi flan anlamadım

rica etsem eğer tanperli camsa ve parmak vidaysa söküp camı bakarmısın anakarta girmeyen yeri varmı kasanın arkasına dönüştürücü veya kablo tam takılmamışmı diye
Yok sanırım ama ekran kartı geldiğinde biz takmıştık sokete taktık vidaladık ve orda boşta ekran kartı girişine uygun (4 pin mi 6 pin mi ne vardı tam hatırlamıyorum şimdi) tek kablo vardı onu taktık 2 haftadır çalışıyo ondan kaynaklanmaz demi?

Yok sanırım ama ekran kartı geldiğinde biz takmıştık sokete taktık vidaladık ve orda boşta ekran kartı girişine uygun (4 pin mi 6 pin mi ne vardı tam hatırlamıyorum şimdi) tek kablo vardı onu taktık 2 haftadır çalışıyo ondan kaynaklanmaz demi?
yok ondan kaynaklanmaz ben dönüştürücüde sorun var die düşünğyorum monitör alırsan eski vga girişli alma hdm flan yeni nesil almayı dene

Geri