BerkW
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 263
İlk oncelikle ben kucuk bi yerde yasadığımdan kıyafet vs herseyi internetten sipariş veririm ancak sürat kargo kadar rezil bi kargo daha once gormedim Dolaptan kolej ceket siparişi vermiştim satıcı sürat kargoya vermiş 14 eylülde kargoladı yola cıktı yaklasık 1 hafta bekledim ve aniden 19 eylül de saat aksam 7 gibi teslim edildi dedi buraya kadar normal simdi asıl olaya gecelim kargoyla alakalı kimse aramadı etmedi mesaj dahi gelmedi direk s**** ş**** e teslim edildi diye mesaj geldi dolaptan bize hic kargoyla alakalı kod vs gelmedi bu yüzden dolaptan sürat kargodan bilgi almak icin kod aldık fakat verdikleri kod yalnıs cıktı sonra tekrar aldık bu sefer doğruydu sonrasürat kargoyu arıyoruz bişey yapamayız diyip kapatıyorlar sonra tekrar arayıp şikayet kaydı acıyoruz bekleyin diyorlar bekliyoruz o sırada kargoyu dağıtan adamı bulup soruyoruz Ben nerden bileyim be gibisinden kabaca konuşarak soylüyor ve dünde dolap kendi kendine kargoyu iade ediyor fakat hala ortada bişey yok anlamıyoruz nereye şikayet edebiliriz napmak lazım tam olarak