YKS'yi Fullediniz. Hangi Mesleği Tercih Edersiniz?

boğaziçi işletme.hiç düşünmem.

hocam fiziki yeterliliği güzel yapmak gerekiyor adamlar stadın yanına ambulans çekmişler koşarken bayılırsalar diye o derece ben az daha bitiremiyodum hatta
Kendi üstüme konuşursam yapma ihtimalim var çünkü kendime spor ve mülakat alanında güveniyorum

TYT ve AYT'yi tamamen fullediniz. OBP'niz 100. Hangi mesleği tercih ederdiniz?

Benim seçimim bilgisayar mühendisliği, havacılık ve uzay mühendisliği, moleküler biyoloji ve genetik veya otomobil mühendisliği olurdu.
Yazılım mühendisliği

Yazılım/Bilgisayar Mühendisliği - Uzay Mühendisliği

Uzay Mühendisliği

Tıp seçerdim.

Yks yi fulleyemedik obpmiz de 100 değil ama Aytyi fulledik🤙. Tıp yazdım pişmanım. Hatta okul bittikten sonra tekrar başka bir üni bile okuyabilirim. Bugünkü aklım olsa kesinlikle elektrik elektronik mühendisliği okurdum. Bence tartışmasız en iyi meslek de budur. Şuan geçmişte gelecekte dünyanın her yerinde.

Yks yi fulleyemedik obpmiz de 100 değil ama Aytyi fulledik🤙. Tıp yazdım pişmanım. Hatta okul bittikten sonra tekrar başka bir üni bile okuyabilirim. Bugünkü aklım olsa kesinlikle elektrik elektronik mühendisliği okurdum. Bence tartışmasız en iyi meslek de budur. Şuan geçmişte gelecekte dünyanın her yerinde.
Çift üniversite okumak vakit kaybı olmaz mı?

Kaçıncı sınıfsınız?

Geri