hocam fiziki yeterliliği güzel yapmak gerekiyor adamlar stadın yanına ambulans çekmişler koşarken bayılırsalar diye o derece ben az daha bitiremiyodum
hocam fiziki yeterliliği güzel yapmak gerekiyor adamlar stadın yanına ambulans çekmişler koşarken bayılırsalar diye o derece ben az daha bitiremiyodum
Kendi üstüme konuşursam yapma ihtimalim var çünkü kendime spor ve mülakat alanında güveniyorumhocam fiziki yeterliliği güzel yapmak gerekiyor adamlar stadın yanına ambulans çekmişler koşarken bayılırsalar diye o derece ben az daha bitiremiyodum hatta
Yazılım mühendisliğiTYT ve AYT'yi tamamen fullediniz. OBP'niz 100. Hangi mesleği tercih ederdiniz?
Benim seçimim bilgisayar mühendisliği, havacılık ve uzay mühendisliği, moleküler biyoloji ve genetik veya otomobil mühendisliği olurdu.
Çift üniversite okumak vakit kaybı olmaz mı?Yks yi fulleyemedik obpmiz de 100 değil ama Aytyi fulledik. Tıp yazdım pişmanım. Hatta okul bittikten sonra tekrar başka bir üni bile okuyabilirim. Bugünkü aklım olsa kesinlikle elektrik elektronik mühendisliği okurdum. Bence tartışmasız en iyi meslek de budur. Şuan geçmişte gelecekte dünyanın her yerinde.
Kaçıncı sınıfsınız?Yks yi fulleyemedik obpmiz de 100 değil ama Aytyi fulledik. Tıp yazdım pişmanım. Hatta okul bittikten sonra tekrar başka bir üni bile okuyabilirim. Bugünkü aklım olsa kesinlikle elektrik elektronik mühendisliği okurdum. Bence tartışmasız en iyi meslek de budur. Şuan geçmişte gelecekte dünyanın her yerinde.
Tıp 6 sene.O süre hayattan çok şey götürür.Özellikle son 4 senesi dolu dolu geçiyor ders açısından.Çift üniversite okumak vakit kaybı olmaz mı?