c0rbius
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 236
BJJ ye bakmanda ısrarcı olacağım bu arada. Darbe aldığın bir spor değildir kendisi ve çok da zevklidir.Tamamdır.
BJJ ye bakmanda ısrarcı olacağım bu arada. Darbe aldığın bir spor değildir kendisi ve çok da zevklidir.Tamamdır.
Yani paslarım şutlarım kötü yazmışsın çalım atamıyorum demişsin yabancı bir ülkede olsan bir türlü yolunu bulursun mesela Kenan karaman adamın alman aklı dışında hiç bir vasfı yok ama bjk de oynadı ama Tr de ya aşırı yetenek ya da torpil olacak anladığım kadarıyla sen de ikisi de yok yani bence senin şansın yokHocam hiçmi yok? Sadece şutlarım isabetsiz ve top hakimiyetim kötü.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam dövüş sporları pek ilgimi çekmiyor. Yinede teşekkürler![]()
Denerim hocam teşekkürler.Ya vazgec ya cok asıl full kondisyon tekrari yap futbol altyapisina giren arkadaslarim var benden kotu oynuyodu birden gelisti.
Tamamdır.Yani paslarım şutlarım kötü yazmışsın çalım atamıyorum demişsin yabancı bir ülkede olsan bir türlü yolunu bulursun mesela Kenan karaman adamın alman aklı dışında hiç bir vasfı yok ama bjk de oynadı ama Tr de ya aşırı yetenek ya da torpil olacak anladığım kadarıyla sen de ikisi de yok yani bence senin şansın yok
Yok hocam. Canınız sağolsun.@Messinin kranponu hocam hevesini kırdıysam kusura bakma ama kendimden biliyorum. O yüzden açıkça söyledim.
Yani knkŞutlarım ve paslarım hızlı ama isabetsiz. Top sürüşüm kötü çalımlarım kötü. Ne yapabilirim?
Hocam merak ettimde yeğeninizin ismi nedir?Galatasaray'ın altyapısında yeğenim oynuyor. Bir gün maçını izlemeye gittim en ucuz araba AMG g class. Kaledeki kaleci 60 kilo 1,40m 13 yaşında bir çocuk, oyuncuları görseniz hepsi cılız bomboş. Her Çarşamba 9-10 maç yapan amcalar gibi 2 adım atıp oturuyorlar, maç izleyen maç seven bir insan değilim ama bu kadar kötü torpilin döndüğü bir ortam olamaz
Hocam onlar uzun süre antrenman yapıyorlar diye biliyorum.Herkes bir spor dalında iyi olacak diye bir şey yok sonuçta. Herkes futbolda iyi olsaydı Messi, Ronaldo gibi isimler özel olmazdı![]()
Hocam ben de aynı senin gibiyim.15 yaşındayım.Sadece arkadaşlarla eğlence olsun diye vs. oynadığım için pek dediğin yetenekleri gerektirmeyen defans mevkisine geçtim.Savunma yapmayı falan seviyorsan güzel mevkiŞutlarım ve paslarım hızlı ama isabetsiz. Top sürüşüm kötü çalımlarım kötü. Ne yapabilirim?
Hocam farklı konu aç da iki farklı şey konuşulmasın karışıklık olur.Çocukken mahallede okulda oynardım teknik falan vardı. Son 2 3yıldır neredeyse hiç oynamıyorum ve kilo aldım baya şimdi yine teknik falan var fakat çok çabuk bitiyor nefesim ve eski çevikliğim esnekliğim gitmiş ne yapabilirim?
Hocam şu anlık mevkim defans, orta saha zaten fakat forvete geçmek istiyorum.Hocam ben de aynı senin gibiyim.15 yaşındayım.Sadece arkadaşlarla eğlence olsun diye vs. oynadığım için pek dediğin yetenekleri gerektirmeyen defans mevkisine geçtim.Savunma yapmayı falan seviyorsan güzel mevki.
Ama ben iyi oynamak istiyorum diyorsan odaklanarak antrenman yapman lazım.Yapiyorum ama gelişme yok demişsin ama ne kadar süre ve hangi sıklıkta yaptın?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam farklı konu aç da iki farklı şey konuşulmasın karışıklık olur.