Neler Yeni

Futbolu kötü oynamak

EKRHN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,545
İsim
Efe Karahan
Hocam hiçmi yok? Sadece şutlarım isabetsiz ve top hakimiyetim kötü.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam dövüş sporları pek ilgimi çekmiyor. Yinede teşekkürler 🙂
Yani paslarım şutlarım kötü yazmışsın çalım atamıyorum demişsin yabancı bir ülkede olsan bir türlü yolunu bulursun mesela Kenan karaman adamın alman aklı dışında hiç bir vasfı yok ama bjk de oynadı ama Tr de ya aşırı yetenek ya da torpil olacak anladığım kadarıyla sen de ikisi de yok yani bence senin şansın yok

Messinin kramponu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
484
Türkçe konuştuğuma bakma kutuplarda yaşıyorum
İsim
.
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar parçaları, Darboğaz sorunları, Hazır sistem önerileri, Dış donanım önerileri, İç donanım önerileri,

Messinin kramponu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
484
İsim
.
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar parçaları, Darboğaz sorunları, Hazır sistem önerileri, Dış donanım önerileri, İç donanım önerileri,
Yani paslarım şutlarım kötü yazmışsın çalım atamıyorum demişsin yabancı bir ülkede olsan bir türlü yolunu bulursun mesela Kenan karaman adamın alman aklı dışında hiç bir vasfı yok ama bjk de oynadı ama Tr de ya aşırı yetenek ya da torpil olacak anladığım kadarıyla sen de ikisi de yok yani bence senin şansın yok
Tamamdır.

@Messinin kranponu hocam hevesini kırdıysam kusura bakma ama kendimden biliyorum. O yüzden açıkça söyledim.
Yok hocam. Canınız sağolsun.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,938
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Herkes bir spor dalında iyi olacak diye bir şey yok sonuçta. Herkes futbolda iyi olsaydı Messi, Ronaldo gibi isimler özel olmazdı :)

Bulkyapanobez

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,091
İsim
Yusuf Aras
İlgilendiği Kategoriler
Spor
Galatasaray'ın altyapısında yeğenim oynuyor. Bir gün maçını izlemeye gittim en ucuz araba AMG g class. Kaledeki kaleci 60 kilo 1,40m 13 yaşında bir çocuk, oyuncuları görseniz hepsi cılız bomboş. Her Çarşamba 9-10 maç yapan amcalar gibi 2 adım atıp oturuyorlar, maç izleyen maç seven bir insan değilim ama bu kadar kötü torpilin döndüğü bir ortam olamaz

CemSultan01

80+ Bronze
Şutlarım ve paslarım hızlı ama isabetsiz. Top sürüşüm kötü çalımlarım kötü. Ne yapabilirim?
Yani knk
Tüm futbolcular antrenman yapmadan isabetli pas, süt attıkları için boşuna heveslenme (!)
Şaka yav Olm olur öyle benimde öyleydi çok çalışarak düzelttim. Top sürüsüne odaklan ilk başta. Sonra pas sonra şut ve en sonda çalım tabii görüş vs varda onlara girmedim. Sürüş ve pas geliştir suanlik. Eğer ileride oynuyorsan şutuda pasla aynı orantıda geliştiren iyi olacaktır. Hadi bakayim aslanim. Ayağına taş değmesin

Messinin kramponu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
484
İsim
.
İlgilendiği Kategoriler
Galatasaray'ın altyapısında yeğenim oynuyor. Bir gün maçını izlemeye gittim en ucuz araba AMG g class. Kaledeki kaleci 60 kilo 1,40m 13 yaşında bir çocuk, oyuncuları görseniz hepsi cılız bomboş. Her Çarşamba 9-10 maç yapan amcalar gibi 2 adım atıp oturuyorlar, maç izleyen maç seven bir insan değilim ama bu kadar kötü torpilin döndüğü bir ortam olamaz
Hocam merak ettimde yeğeninizin ismi nedir?

vettunivezzeytuni

80+ Bronze
Çocukken mahallede okulda oynardım teknik falan vardı. Son 2 3yıldır neredeyse hiç oynamıyorum ve kilo aldım baya şimdi yine teknik falan var fakat çok çabuk bitiyor nefesim ve eski çevikliğim esnekliğim gitmiş ne yapabilirim?

Messinin kramponu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
484
İsim
.
İlgilendiği Kategoriler

MYSTIC

80+ Silver
Şutlarım ve paslarım hızlı ama isabetsiz. Top sürüşüm kötü çalımlarım kötü. Ne yapabilirim?
Hocam ben de aynı senin gibiyim.15 yaşındayım.Sadece arkadaşlarla eğlence olsun diye vs. oynadığım için pek dediğin yetenekleri gerektirmeyen defans mevkisine geçtim.Savunma yapmayı falan seviyorsan güzel mevki🙂😁.
Ama ben iyi oynamak istiyorum diyorsan odaklanarak antrenman yapman lazım.Yapiyorum ama gelişme yok demişsin ama ne kadar süre ve hangi sıklıkta yaptın?

Çocukken mahallede okulda oynardım teknik falan vardı. Son 2 3yıldır neredeyse hiç oynamıyorum ve kilo aldım baya şimdi yine teknik falan var fakat çok çabuk bitiyor nefesim ve eski çevikliğim esnekliğim gitmiş ne yapabilirim?
Hocam farklı konu aç da iki farklı şey konuşulmasın karışıklık olur.

Messinin kramponu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
484
İsim
.
İlgilendiği Kategoriler
Hocam ben de aynı senin gibiyim.15 yaşındayım.Sadece arkadaşlarla eğlence olsun diye vs. oynadığım için pek dediğin yetenekleri gerektirmeyen defans mevkisine geçtim.Savunma yapmayı falan seviyorsan güzel mevki🙂😁.
Ama ben iyi oynamak istiyorum diyorsan odaklanarak antrenman yapman lazım.Yapiyorum ama gelişme yok demişsin ama ne kadar süre ve hangi sıklıkta yaptın?

Hocam farklı konu aç da iki farklı şey konuşulmasın karışıklık olur.
Hocam şu anlık mevkim defans, orta saha zaten fakat forvete geçmek istiyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,291
Üyeler
161,835
Son üye
Gozlerimikapatsam
Top Bottom