🔥İndirim Logitech G G432 758,29TL

blackshark v2 kullanıyorum, cloud 2 gibi kulaklıklarıda deneyimledim hiçbirinde arctis serisinin rahatlığı yok ses kalitesini bilmem ama rahatlık olarak steelseries başka bi seviyede
İade edebiliyorum 17saat süresi var adam zaten faturayı atıcaktı kaybetmiş istersen iade et dedi.Cloud 2den daha mı rahat arctis ? Ve arctis 3 ile 5 arasında çok fark var mı hocam 300-400tl farka değecek ?

İade edebiliyorum 17saat süresi var adam zaten faturayı atıcaktı kaybetmiş istersen iade et dedi.Cloud 2den daha mı rahat arctis ? Ve arctis 3 ile 5 arasında çok fark var mı hocam 300-400tl farka değecek ?
arctis 1'le 3 arasında fark yok denecek kadar az 3'le 5 arasındaki farkı bilmiyorum. cloud 2'den daha rahat deme sebebim cloud 2'nin kafa bandı suni deri olduğu için soyulmaya başlıyor keşke blackshark gibi sünger yapsalardı yoksa bulabiliyosan cloud 2 al tabii ki rahatlık olarak rekabet etselerde ses kalitesi olarak arctis 5 cloud 2'ye yaklaşamaz

arctis 1'le 3 arasında fark yok denecek kadar az 3'le 5 arasındaki farkı bilmiyorum. cloud 2'den daha rahat deme sebebim cloud 2'nin kafa bandı suni deri olduğu için soyulmaya başlıyor keşke blackshark gibi sünger yapsalardı yoksa bulabiliyosan cloud 2 al tabii ki rahatlık olarak rekabet etselerde ses kalitesi olarak arctis 5 cloud 2'ye yaklaşamaz
Hocam cevap yazarken bile kulaklık baskı yapıyor sizce uğraşmaya değer mi arctis 3 için ?

yahu adamı bir indirim paylaştığına pişman ediyorsunuz. burası karşılaştırma bölümü değil arkadaşlar . paylaştığı linkte de görülüyor ki net bir indirim var ürün özelinde. teşekkür edip geçmek çok zor olmamalı.

yahu adamı bir indirim paylaştığına pişman ediyorsunuz. burası karşılaştırma bölümü değil arkadaşlar . paylaştığı linkte de görülüyor ki net bir indirim var ürün özelinde. teşekkür etmek geçmek çok zor olmamalı.
Değecek bir ürün olsa teşekkür eder geçerim fakat G432 rahat bir kulaklık değil ve o fiyatada fazla bana göre.

Değecek bir ürün olsa teşekkür eder geçerim fakat G432 rahat bir kulaklık değil ve o fiyatada fazla bana göre.
bak sende diyorsun " bana göre" diye . sen beğenmiyorsun diye kötü olmuyor. beğeniyorsun diye de iyi olmuyor .

buradaki olay " indirim" . ürünü internetten arattığında 1173 tl den bu fiyata düşmüş ve adamda forumdakiler bilgilensin diye konusunu açmış hiçbir beklentisi olmadan. insanları soğutuyorsunuz bu davranışlarınızla . bence bu şekilde devam ederseniz burada konu açacak insan bulamazsınız. sizi daha dikkatli davranmaya davet ediyorum.

bak sende diyorsun " bana göre" diye . sen beğenmiyorsun diye kötü olmuyor. beğeniyorsun diye de iyi olmuyor .

buradaki olay " indirim" . ürünü internetten arattığında 1173 TL den bu fiyata düşmüş ve adamda forumdakiler bilgilensin diye konusunu açmış hiçbir beklentisi olmadan. insanları soğutuyorsunuz bu davranışlarınızla . bence bu şekilde devam ederseniz burada konu açacak insan bulamazsınız. sizi daha dikkatli davranmaya davet ediyorum.
Burada yorum yapmak benim hakkım değil mi? Değmeyecek bir ürün için insanlar soğutulabilir çünkü gerçekten değmeyecek bir ürün? 150 TL fazlasına V2 X varken bunu mu alırsın yoksa gidip G433'ü mü? O kulaklığa bırak 1173 TL'yi veya 750 TL vermeyi, en fazla verilecek fiyat 450-550 TL.

Bu kulaklıkta komfor denilen bir şey yok
750TL verip o kulakpedleri ve kalitesiyle kullanacaksam hiç almayayım daha iyi

Önceki mesajlarımda veriler bulunmakta.

Ben hala tasarım farkı göremedim? Demek ki yine aynı tasarıma sahip rahatsız bir kulaklık.
Ben tasarımı ve rahatlığıyla ilgili hiçbir şey söylemedim zaten
1664118510388.png

bu mesajınıza yanıt verdim

Geri