❌İndirim Bitti! RTX 3050 ASUS Phoenix 6492,50 TL

AltDnc

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
265
İkinci el 3060Ti almak daha mantıklı. Hazır panik satışları da var fiyatlar düşükken ikinci el almak mantıklı geliyor.

Kimse vermez bu paraları. Nvidia fanı bile vermez.

Bu karta yine de bu fiyatlar verilmez (bence)
rtx 3050 ekran kartları şuan 6000 tlden aşağı inmiyor ekran kartlarıyla mining bitmiş artık umarım ekran kartı fiyatları düşer (0 kartlar dahil)

pahalı

İkinci el 3060Ti almak daha mantıklı. Hazır panik satışları da var fiyatlar düşükken ikinci el almak mantıklı geliyor.
ben sıfırcıyım ama saygı duyarım yine de alırken dikkat etmeniz gerekiyor çok fazla mining yapılmış ekran kartı dolaşıyor şuan 2. el piyasasında

ben sıfırcıyım ama saygı duyarım yine de alırken dikkat etmeniz gerekiyor çok fazla mining yapılmış ekran kartı dolaşıyor şuan 2. el piyasasında
Çok mining ekran kartı kullandım, sıkıntı yok. Kullanmayan bilmediği için ön yargı ile yaklaşıyor.

Veriyor, RTX 3050 çatır çatır satılıyor.
evet çünkü 3000 serisinin en ucuzu ve yeni bir ekran kartı bu senenin başında çıktı yanlış hatırlamıyorsam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çok mining ekran kartı kullandım, sıkıntı yok. Kullanmayan bilmediği için ön yargı ile yaklaşıyor.
pc hocasının videosunu izle her mining yapılan ekran kartı aynı olmuyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

şu kartın ederi 5 binden fazlası değil.
ben vergilerden kaynaklı olduğunu düşünüyorum

pc hocasının videosunu izle her mining yapılan ekran kartı aynı olmuyor
İzlememe gerek yok 200'den fazla ekran kartım var 100 tanesi mining çıkması. Aralarında önemli bir fark yok diyebilirim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,466
Üyeler
187,515
Son üye
bariskaya
Geri