❌İndirim Bitti! RTX 3050 ASUS Phoenix 6492,50 TL

var hocam olmasa millet şikayetçi olmazdı
Neyi nasıl anlatsam bilemiyorum ki bu durumun miningle alakası yok kişinin karakteriyle alakalı mala sahip çıkmakla alakalı bir durum. Ev kullanıcısı ya da mining kullanıcısı hangisinin ne yaptığı değil kimin kartına ne kadar özen gösterdiği ile alakalı. Ben sana benim mining'den çıkma kartımı getireyim ikiside 2 senelik olsun benim kart seninkinden daha iyi durumda olur.

Neyi nasıl anlatsam bilemiyorum ki bu durumun miningle alakası yok kişinin karakteriyle alakalı mala sahip çıkmakla alakalı bir durum. Ev kullanıcısı ya da mining kullanıcısı hangisinin ne yaptığı değil kimin kartına ne kadar özen gösterdiği ile alakalı. Ben sana benim mining'den çıkma kartımı getireyim ikiside 2 senelik olsun benim kart seninkinden daha iyi durumda olur.
ya hocam senin mining yapılmış kartlarla diğer mining yapılmış kartlar aynı değil diyorum ben sana
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

olabilir evet her mining yapılmış kart sorun çıkarmaz adamın ne yaptığına bağlı o karta

Nvidia kullanma demiyor arkadaş. 3050 kullanma diyor. Bu fiyata 3060 indirimi paylassan rekor beğeni gelirdi.
keşke gelseydi :)

ya hocam senin mining yapılmış kartlarla diğer mining yapılmış kartlar aynı değil diyorum ben sana

olabilir evet her mining yapılmış kart sorun çıkarmaz adamın ne yaptığına bağlı o karta

keşke gelseydi :)
Az kaldı gelecek gibi.

Doğru diyorsun.

Az kaldı gelecek gibi.
ben de öyle düşünüyorum ya eninde sonunda düşecek bu fiyatlar şu çin tayvan krizini de atlatırsak oldu bu iş mining bitmesine rağmen ekran kartı fiyatları niye düşmedi diye düşünür insan eğer fiyatlar düşmezse

7 aylık 3070 ti aldım 8200 TL ye . Arkadaşlar en fazla dolar 20 olur boşverinn bekleyin 🤣

3060 ti sattım aynı paraya

7411.61 TL'den 6492,50 TL'ye düşmüş ASUS olması zaten artı bir özellik ve bu ekran kartının soğutması gerçekten mükemmel tek fan olmasına rağmen ben kullanıyorum size de öneririm.

Ekran kartının Donanım Arşivi kanalındaki videosu:

rtx 3050 güzel kart ama piyasası çöp ve o yüzden 0 puan gidip 2. el 3060 rx 6600xt fln alabilirsiniz

Bence indirim değil ve almakta mantıklı değil

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,105
Üyeler
187,291
Son üye
onurcv05
Geri