Apple Kullanıcı Kulübü

tamer oyunda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
7,658
Arkadaşlar Apple en sevdiğim teknoloji markası olduğu için böyle bir Kulüp açmak istedim.

İmza : Apple Kullanıcı Kulübü

Katılım Şartları : En az 300 Mesaj
100+ Reaksiyon Skoru

Apple Ürünü Kullanmanız Şart değil Arkadaşlar. Bu Kulüpte Apple marka ürün almak isteyen arkadaşlar için yardımcı olalım istiyorum. Kulüpte hakaret içeren bir mesaj yazan arkadaşlar atılacak arkadaşlar. İyi Günler dilerim.

Arkadaşlar Apple en sevdiğim teknoloji markası olduğu için böyle bir Kulüp açmak istedim.

İmza : Apple Kullanıcı Kulübü

Katılım Şartları : En az 300 Mesaj
100+ Reaksiyon Skoru

Apple Ürünü Kullanmanız Şart değil Arkadaşlar. Bu Kulüpte Apple marka ürün almak isteyen arkadaşlar için yardımcı olalım istiyorum. Kulüpte hakaret içeren bir mesaj yazan arkadaşlar atılacak arkadaşlar. İyi Günler dilerim.

bi bu eksikti Kedi Kulübü,Destek Kulübü(Saçma Değil Aksine Mantıklı) Ve Sonunda Apple Kullanıcı Kulübü

Keşke sadece performans yerine fiyat performans amaçlayan bir marka olsa da severek önersek. Güzel bir birleşme amacı bence. İyi forumlar diyeyim bari...

bi bu eksikti Kedi Kulübü,Destek Kulübü(Saçma Değil Aksine Mantıklı) Ve Sonunda Apple Kullanıcı Kulübü
Dostum Apple ürün alacak birine Apple kullananın önermesi daha mantıklı olmaz mı? Android kullanıp İPhone telefonlara saldıran çok insan var. Birinci kullanıcının tavsiye vermesi çok daha mantıklı. Seçtiğin kelimeler mantıksız.

Dostum Apple ürün alacak birine Apple kullananın önermesi daha mantıklı olmaz mı? Android kullanıp İPhone telefonlara saldıran çok insan var. Birinci kullanıcının tavsiye vermesi çok daha mantıklı. Seçtiğin kelimeler mantıksız.
zaten öyle dedim ben
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yani apple kullanmanıza gerek yok derken mesela iphone 7 almak isteyen bir arkadaş olursa android alternatifler sunabiliriz ona

zaten öyle dedim ben

yani apple kullanmanıza gerek yok derken mesela iphone 7 almak isteyen bir arkadaş olursa android alternatifler sunabiliriz ona
Yok ben size demedim ve kurduğunuz kulübü destekliyorum zaten. Arkadaşın "Bir bu eksikti" sözü bana biraz garip ve saçma geldi.

Yok ben size demedim ve kurduğunuz kulübü destekliyorum zaten. Arkadaşın "Bir bu eksikti" sözü bana biraz garip ve saçma geldi.
hmm evet pardon bana dediniz sandım. bende katılmıyorum arkadaşa kulüplerin olması daha yararlı bir şey

Gerektiğinde gerçekten yararlı olacağına inanıyorum.

Son düzenleme:

Yaa birinizde yazıyı okuyup cevap versin saçma kulüplere saçma dedim

hmm evet pardon bana dediniz sandım. bende katılmıyorum arkadaşa kulüplerin olması daha yararlı bir şey

size ve kulübünüze saçma kulüp diyen kim saçma kulüplere dedim

Yaa birinizde yazıyı okuyup cevap versin saçma kulüplere saçma dedim
Yazdığınız yazıyı ben okudum, siz okumamışsınız.
"Kulüplere Saçma Diyen Biri 5 Saniye Sonra Niye Kulüp Kursun demi yANİ aRTIK"
Aynen böyle yazdınız. İyi forumlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,545
Üyeler
186,347
Son üye
mutang
Geri