Efe_Tkn
80+ Bronze
Teşekkürler sizede iyi forumlar
aslında gayet mantıklı apple ı anlatmak tanıtmak apple ilgili destek vermek nesi saçma
Teşekkürler sizede iyi forumlar
Saçma bile olsa saygı duymak zorundasın.Yaa birinizde yazıyı okuyup cevap versin saçma kulüplere saçma dedim
Mesaj otomatik birleştirildi:
size ve kulübünüze saçma kulüp diyen kim saçma kulüplere dedim
Yazdığınız yazıyı ben okudum, siz okumamışsınız.
"Kulüplere Saçma Diyen Biri 5 Saniye Sonra Niye Kulüp Kursun demi yANİ aRTIK"
Aynen böyle yazdınız. İyi forumlar.
Saçma bile olsa saygı duymak zorundasın.
Saçma kulüplere saçma dememişsiniz, kulüplere saçma demişsiniz. Farklı şeyler. Tırnak içinde yazdığım ifade sizin yazmış olduğunuz mesaj. Uzatmanın gereği yok diye düşünüyorum. İyi forumlar.anlamadım ?
Saçma kulüplere saçma dememişsiniz, kulüplere saçma demişsiniz. Farklı şeyler. Tırnak içinde yazdığım ifade sizin yazmış olduğunuz mesaj. Uzatmanın gereği yok diye düşünüyorum. İyi forumlar.
ben apple'ı android yerine şu yüzden tercih ediyorum. android bir kaç yıl sonra kötüleşiyor ama ios performansını koruyorbana göre iphone alınmaz onun yerine yüksek ramli güzel işlemcili bir sürü telefon var gidip saçma sapan iphone 5-6-7 almak saçma
tam tersi xdben apple'ı android yerine şu yüzden tercih ediyorum. android bir kaç yıl sonra kötüleşiyor ama ios performansını koruyor
icloud ile atamıyor mu?Kardeşim iphone 7 plus aldı ikna etmeye çalıştım s9 plus al diye dinlemedi zamanında şuan pişman telefonundaki fotoğrafları atamıyor PC ye yardımcı olabilecek varmı d.
bence değil ben android kullanıyorum telefon olarak ve artık baya yavaş abim iphone 6 kullanıyor hala iyi performanstatam tersi xd
iphone 6 vardı eskiden sanki düzenli bir şekilde yavaşlar gibi yavaşladı ilk çıktığında s8 plus aldım hala aynı performans sadece benim başıma gelmişte olabilirben apple'ı android yerine şu yüzden tercih ediyorum. android bir kaç yıl sonra kötüleşiyor ama ios performansını koruyor
youtube da videolara bakıp atmayı denemiş şarj kablosuyla bağlayıp yükleniyorda kalıyormuş bazen hiç yüklenmiyor bazen hata veriyoricloud ile atamıyor mu?
Mesaj otomatik birleştirildi:
bence değil ben android kullanıyorum telefon olarak ve artık baya yavaş abim iphone 6 kullanıyor hala iyi performansta