Phanteks P400a (beyaz) 1140 Tl & P600s (beyaz) 2380 Tl

Bu çoklayıcıyla 4fanın da rgbsini ve fan hızını kontrol edebiliyor musun?

P400A çok güzel duruyor da gereksiz masraf olacak gibi benim için zor tutuyorum kendimi 😄

Sleeved kablolarda da indirim var galiba
Üste fan desteği var ama incelemelerde yerin çok az olduğunu ve fanların bile takılmasının zor olduğunu söylemişler. Üste fan taktınız mı ? Sizin görüşünüz nedir ?
Soldaki 140mm sağdaki 120mm, İkisini de kolaylıkla taktım. Kule tipi soğutucu olduğu halde kolay oldu montajı fanı elinizle tutup vidalıyorsunuz açıklık gayet yeterli. Fakat radyatör buraya kesinlikle sığmaz resmi olarak ta söylendiği gibi.
1664707999765.png

Soldaki 140mm sağdaki 120mm, İkisini de kolaylıkla taktım. Kule tipi soğutucu olduğu halde kolay oldu montajı fanı elinizle tutup vidalıyorsunuz açıklık gayet yeterli. Fakat radyatör buraya kesinlikle sığmaz resmi olarak ta söylendiği gibi.
Alıntıyı görüntüle
usta bende de p400a modeli varda sen önde ki fanlarla sonradan aldıgın fanların renklerini senkronize edebildin mi

Alıntıyı görüntüle
Hocam dediğim gibi bu kasada üstte alan yok denecek kadar az kule tipi bile nerdeyse tavana değiyır keza yukarı taktığınız fanlar da ramlere çok yakın. Müthiş bir kasadır ama sıvı soğutma düşünenler kesinlikle uzak dursun

Arkdaşlar p600s 2300 TL ye beyaz olanını aldım fakat bu beyaz renkte kirlenme durumu nasıl? gri daha iyi gibiymiş. kullanan arkadaş varsa bilgi almak isterim. bir de benim donanımlar beyaz değil, bildiğiniz siyah. kötü durma ihtimali biraz endişelendiriyor.
Beyaz renkte sizi rahatsız edecek bir kirlilik söz konusu değil.

p400a 360mm sıvı soğutma ve 3 fanlı ekran kartı sığıyor mu beyler ?

p400a 360mm sıvı soğutma ve 3 fanlı ekran kartı sığıyor mu beyler ?
Ekran kartı sığar ama sıvı soğutma olmaz. 240 lik bile olmaz diyor arkadaş.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ön panele takılır herhalde ama bu seferde kasanın özelliği olan serinlik hava akışı iptal olur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hava soğutma kullananlar için muazzam kasa ve muazzam fiyat.

usta bende de p400a modeli varda sen önde ki fanlarla sonradan aldıgın fanların renklerini senkronize edebildin mi
Hocam benim diğer fanlarım argb olmadığı için onlar sabit renk yanıyor ama yine aynı fanlardan alırsan daisy chain ile kasadaki fanlara takarsın diye düşünüyorum.

P400A modelini kullanıyorum. 3 slotlu ekran kartları rahat bir şekilde sığıyor. Hava soğutma kullanacaklar için o fiyata alınabilecek en iyisi bence. Kasanın hava akışı inanılmaz derecede iyi. Tek sıkıntısı kule tipi işlemci soğutucuları cama biraz yakın kalıyor. Bundan rahatsız olacak olan varsa bilgisi olsun. Arctic Freezer eSports DUO kullanıyorum ve görüldüğü üzere cama epey bir yakın. Temas etmiyor fakat yakın. Bunun dışında kasanın hiçbir sıkıntısı yok.

Alıntıyı görüntüle

İnanıyorum bir gün p500a drgb uyguna fiyata düşecek ve o gün hepimiz burda olacağız. P400a nın sıvı soğutma desteği yok arkadaşlar haber vereyim.
var nasıl yok? üst taraf 240mm ön taraf 360mm kadar destekliyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,134
Üyeler
187,455
Son üye
Miracbugra
Geri