Phanteks P400a (beyaz) 1140 Tl & P600s (beyaz) 2380 Tl

Reaksiyon skoru
90
Geçen hafta P360A almıştım. Kasa indirimleri tekrar gelmiş siteyi incelemenizde fayda var. Arkadaşlar taksit imkanları iyi, site vade farkı çok almıyor bilginize.

Geçen hafta P360A almıştım. Kasa indirimleri tekrar gelmiş siteyi incelemenizde fayda var. Arkadaşlar taksit imkanları iyi, site vade farkı çok almıyor bilginize.

P400Anın içi de beyaz olsa var yaaa.Yapışırımm.

İnanıyorum bir gün p500a drgb uyguna fiyata düşecek ve o gün hepimiz burda olacağız. P400a nın sıvı soğutma desteği yok arkadaşlar haber vereyim.

1664654917840.png

4 Ay önce 1300'e almıştım fiyat mükemmel alan alsın kaçırmasın.

İnanıyorum bir gün p500a drgb uyguna fiyata düşecek ve o gün hepimiz burda olacağız. P400a nın sıvı soğutma desteği yok arkadaşlar haber vereyim.
p600s daha iyi bu arada

şu güzel kasaya radyatör desteği koymayarak yazık etmişler, radyatör desteği olsa almıştım

şu güzel kasaya radyatör desteği koymayarak yazık etmişler, radyatör desteği olsa almıştım
Üst modeller satılsın diye. Müthiş kasa ama en azından bi 240 radyatör şart
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet p600s çok iyi kasa ama tasarımı berbat ve fanları RGB değil. O yüzden p500a drgb yi çok daha fazla seviyorum. 2si de üst düzey kasalardır.

Teşekkürler, P600S almak istiyordum, çok iyi oldu.

Evet p600s çok iyi kasa ama tasarımı berbat ve fanları RGB değil. ,
Tasarımında berbat olan ne var anlamadım? kasa şuan yanımda uzunca süzdüm berbat olan bir kısım yok. ayrıca sağladığı özellikler p500a'dan daha iyi. Ses yalıtımlı ender kasalardan. klasmanına göre fiyatı çok ucuz ayrıca fanlarına halos/lux takıyorsun 150tl'ye x3 rgb oluyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,343
Üyeler
187,495
Son üye
mtklc
Geri