15k Bütçeye Pc Arayanlar Kaçirmayin!!!

Kasayı Thermaltake İle değiştirirseniz daha iyi olur diye duydum.Psu ve SSD hakkında bilgim yok diğer parçalar Kaliteli Şuan Alınabilecek En iyi sistem.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Konusu açıldıysa silebilirim.
Ekran kartı sadece 17k gösteriyor nasıl böyle fiyata verebiliyorlar?

Bu sistem kasa psu, işlemci ve anakart farkıyla daha ucuza geliyor. AMD alacaklar tercih eder, ama Nvidia fanları için 3060ti güzel sistem.
Fanboylukla bir alakası yok hocam 1 k fark ediyor ve 3060 ti daha iyi diyor herkes
Ekran kartı sadece 17k gösteriyor nasıl böyle fiyata verebiliyorlar?
indirim hocam işte 2.el falan değil aklına öyle şeyler gelmesin en güvenli sitelerden birisi bu fiyata zor bulursun bidaha

Fanboylukla bir alakası yok hocam 1 k fark ediyor ve 3060 ti daha iyi diyor herkes

indirim hocam işte 2.el falan değil aklına öyle şeyler gelmesin en güvenli sitelerden birisi bu fiyata zor bulursun bidaha
Ekran kartı fanı %80 den aşagı inmiyor sesden oyun oynanmaz ki gigabyte önerende pek yok gibi bu kadar indirim olmasının sebebi bu sanırım.

Parçalar farklı ama. Kasa PSU fiyat farkı 1500 desek, anakart 660 seri farkı 1000 desek, işlemci farkı 1300 gösteriyor ama onada 1000 diyelim. Toplamda kaba hesap iki sistemin parçaları arasında 3500TL lik amd sistemin farkı var. Ama fiyatta AMD sistem 1500 TL pahalı. Yani marka takıntısı olmayanlar için AMD sistem daha mantıklı.

Estafurullah size fanboysunuz demedim.

Ekran kartı fanı %80 den aşagı inmiyor sesden oyun oynanmaz ki gigabyte önerende pek yok gibi bu kadar indirim olmasının sebebi bu sanırım.
nerden biliyorsun hocam ses yaptığını ve kötü olduğunu

nerden biliyorsun hocam ses yaptığını ve kötü olduğunu
AMD sistemdeki ekran kartı Gigabyte Gaming OC model. 6700xt ler içinde üst seviyelerde bir kart. Ama tekrar ediyorum AMD hakkında kafanızda soru işareti varsa hiç AMD sisteme yönelmeyin.

Youtube yazıp bakabilirsin. Fan hızı %80 den aşağı inmiyor o seste sence oyunmu oynanır ?
oynanır gayette kulaklık diye bir şey var kendinde ayarlayabiliyorsun fan hızını yüksek kullanımda bi zahmet olsun boşta %80 olmuyor herhalde ön yargılı olmayın asusun/msiın kartıno alabilirsin ses istemyorsan 3-4 k fazla verip

oynanır gayette kulaklık diye bir şey var kendinde ayarlayabiliyorsun fan hızını yüksek kullanımda bi zahmet olsun boşta %80 olmuyor herhalde ön yargılı olmayın asusun/msiın kartıno alabilirsin ses istemyorsan 3-4 k fazla verip
Gigabaytın normal 3060 v2 oc sini kullandım ön yargılı değilim zaten o yüzden yazdım. 1 hafta dayanamadım. Alacak arkadaşlara hayırlı olsun.

AMD sistemdeki ekran kartı Gigabyte Gaming OC model. 6700xt ler içinde üst seviyelerde bir kart. Ama tekrar ediyorum AMD hakkında kafanızda soru işareti varsa hiç AMD sisteme yönelmeyin.
bize düşmez hocam bu sistem ben yararlansınlar die attım

garibanız biz

Geri