cfranko
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 12
- Reaksiyon skoru
- 28,618
HELL(cehennem)İOShelios da öyle
Neden bana teneke resmi attın şimdi?![]()
PHANTEKS Eclipse P500A MESH DRGB TEMPERED GLASS ( PHEC500ATG_DBK) Mid-Tower Pencereli Güç Kaynaksız Siyah Kasa - inventus
PHANTEKS Eclipse P500A MESH DRGB TEMPERED GLASS ( PHEC500ATG_DBK) Mid-Tower Pencereli Güç Kaynaksız Siyah Kasainventus.com.tr
bende onu diyom paran vardır saçacak yer arıyorsundur istediğin alınırZevkler ve renkler tartışılmaz adam en azından i5 3470 e 10 k vermiyor
Neresi tenekeNeden bana teneke resmi attın şimdi?
Corsair Airflow falan belki de kafama taş da düşse Lian Li kasa almam ya. Gerçekten çok kötü.o11 dynamic evo al
lian li ye kötü diysan git köprüden atlaCorsair Airflow falan belki de kafama taş da düşse Lian Li kasa almam ya. Gerçekten çok kötü.
Her tarafı açık kasalar hoşuma gitmiyor kanka. Zevk ve renk tartışılmaz işte.lian li ye kötü diysan git köprüden atla
zaten anca kafasina tas dusenler corsair alirCorsair Airflow falan belki de kafama taş da düşse Lian Li kasa almam ya. Gerçekten çok kötü.
bu zevk ve renk değil körlük dHer tarafı açık kasalar hoşuma gitmiyor kanka. Zevk ve renk tartışılmaz işte.
Şaka bir yana teneke değil, güzel kasa. Ama benim tarzım değil, bu fiyatta kasa arasam tercihim olabilirdi.![]()
PHANTEKS Eclipse P500A MESH DRGB TEMPERED GLASS ( PHEC500ATG_DBK) Mid-Tower Pencereli Güç Kaynaksız Siyah Kasa - inventus
PHANTEKS Eclipse P500A MESH DRGB TEMPERED GLASS ( PHEC500ATG_DBK) Mid-Tower Pencereli Güç Kaynaksız Siyah Kasainventus.com.tr
Sıcaklığın bir önemi yok diyen sen değil miydin Classy? Yakalandınbu zevk ve renk değil körlük d
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
helios alırsan başına gelecekler.jpg