A1 Ehliyet motorsiklet önerisi

YusufAras

80+
Reaksiyon skoru
10
Bütçe
60000
Manuel Vites (Naked,Supersport) İkinci El ,Sıfır Farketmez

rs200 ns200 yada 150nk bakabilirsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

düşürebilirsen cbr 125r da bakabilirsin

Honda CB 125R : Tarz, güçlü, ömürlük (100k km de olsa sorun çıkarmaz bloğa sahip) , Her yerde servisi var, parçası bol.

Ancak 125cc için pahalı bunun yerine

Bu bozulması neredeyse imkansız olan 200k+ km devirebilen ömürlük motosiklete bakmanı tavsiye ederim ama sana kalmış, tabi bunu da A1 ile süremezsin, eğer A1 takıntın varsa CB 125R al ve geç düşünme bile.

Honda CB 125R : Tarz, güçlü, ömürlük (100k km de olsa sorun çıkarmaz bloğa sahip) , Her yerde servisi var, parçası bol.

Ancak 125cc için pahalı bunun yerine

Bu bozulması neredeyse imkansız olan 200k+ km devirebilen ömürlük motosiklete bakmanı tavsiye ederim ama sana kalmış, tabi bunu da A1 ile süremezsin, eğer A1 takıntın varsa CB 125R al ve geç düşünme bile.
Takıntı değilde yaş Olabilir A1 16 da mı alınıyor du

Kuba Çita 100R Gold var ehliyet yok riskli iş Ehliyet yoksa bulaşılmaz 2 kere yunusla karşılaştım 2 sindede insaflıydi adamlar kornaya basıp geçti yoksa pakettik 2 senedir sürüyorum 14 yaşındaydım ilanda bakalım satılırsa gitsin piyasası uçmuş zaten 6 k ya aldık 32 k olmuş

Kuba Çita 100R Gold var ehliyet yok riskli iş Ehliyet yoksa bulaşılmaz 2 kere yunusla karşılaştım 2 sindede insaflıydi adamlar kornaya basıp geçti yoksa pakettik 2 senedir sürüyorum 14 yaşındaydım ilanda bakalım satılırsa gitsin piyasası uçmuş zaten 6 k ya aldık 32 k olmuş
Çitalar efsaneler ya :D

Evet A1 16 ve 17 yaşında alınabiliyor, ama tavsiyem 18 yaşına gelip mantıklı şekilde A2 alman olur çünkü şimdi A1 alırsan sadece 125cc ve 15 beygir güce kadar izin olacak ve A1 çok saçma bir ehliyet ve yüksek para isteniyor, A2 alıp 48 beygir (35 kw) güce kadar bütün motosikletleri sürebileceğin bir ehliyet al hemde fiyatlar birbirine yakın, motosikleti alacaksan şimdi al daha pahalı olmadan, garaja veya bahçeye vs çek kalsın sürme eğer ceza yemek istemiyorsan tabi, kalsın yerinde yatsın ehliyet alınca da motora ekstra para vermemiş olursun sadece bakım masrafını karşılarsın.

150NK. Net. 2 yıl kullandım sıfırdan bir kullanıcı için tam ideal bir motor. İkinci el KTM, CBR 125, YZFler eskidi. 50k kmde cb125r almak akıl karı değil. Yeni nesil güzel bir motor. Ama ceza yeme ihtimalin var, ben 2 yıl kullandım egzozdan da ceza yedim ama ehliyetten yemedim. Kw kurtarıyor dedim bir kaç kere üstelemediler.

Çitalar efsaneler ya :D
Güvensiz, her an ceza yiyebilir, aşırı APAÇİ huylu
Millet düzgün sürsün adam akıllı sağlam masraf açmayacak ve güvenli motora binsin diye uğraşıyoruz sen CG lerden ve türevlerinden bahsediyorsun bu konuya senin karışmaman daha doğru olur.

Güvensiz, her an ceza yiyebilir, aşırı APAÇİ huylu
Millet düzgün sürsün adam akıllı sağlam masraf açmayacak ve güvenli motora binsin diye uğraşıyoruz sen CG lerden ve türevlerinden bahsediyorsun bu konuya senin karışmaman daha doğru olur.
Adam haklıda ben normal sürüyorum ya arada kesiciye sokuyoz ama bişey olmaz okadardan

150NK. Net. 2 yıl kullandım sıfırdan bir kullanıcı için tam ideal bir motor. İkinci el KTM, CBR 125, YZFler eskidi. Yeni nesil güzel bir motor. Ama ceza yeme ihtimalin var, ben 2 yıl kullandım egzozdan da ceza yedim ama ehliyetten yemedim. Kw kurtarıyor dedim bir kaç kere üstelemediler.
Bende katılıyorum buna ancak detaycı bir polis denk gelirse CC uyumsuzluğu yüzünden ceza yazacaktır CF MOTO yeni başlayanlar ve CC yükseltip deneyimini geliştirmek isteyenler için birebir bir marka hem de tarz ve güçlü sorunsuz aletler (yeni kasalar için konuşuyorum eski kazalarda kronik sıkıntılar vardı)

Bende katılıyorum buna ancak detaycı bir polis denk gelirse CC uyumsuzluğu yüzünden ceza yazacaktır CF MOTO yeni başlayanlar ve CC yükseltip deneyimini geliştirmek isteyenler için birebir bir marka hem de tarz ve güçlü sorunsuz aletler (yeni kasalar için konuşuyorum eski kazalarda kronik sıkıntılar vardı)
Bişi olmaz ya cbr, yzf, ktm de alınmaz o zaman alıcak bi PCX 125 2018 üstü keyfine bakıcak anahtarsız çalıştırma falan miss.

Geri