Vatandan aldığım pc geldi ??

Umut Kerem

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
212
Arkadaşlar şuan vatandan aldığım pc geldi ve montajlı istedim ama ekran kartı takılı geldi bi sorun olur mu acaba ??

Evimin altı kargocuydu kargolara havada tekme koyuyolardı ben çok korkuyorum br şey olur diye kargoya güven olmaz

Ben kargodan aldım full herşeyi montajlı geldi ekran kartı vb monta etmişler benim bildiğim ekran kartını yanında gönderiyorlardı baktım bir sorun yok gözüküyor

Arkadaşlar şuan vatandan aldığım pc geldi ve montajlı istedim ama ekran kartı takılı geldi bi sorun olur mu acaba ??
Reis bi foto bi video at be bizimki yarin gelecek gelmeden görelim nasil gelmiş 😅 ekran kart kutulari felan geldimi

Satmıyorum kardeşim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Reis bi foto bi video at be bizimki yarin gelecek gelmeden görelim nasil gelmiş 😅 ekran kart kutulari felan geldim
Reis bi foto bi video at be bizimki yarin gelecek gelmeden görelim nasil gelmiş 😅 ekran kart kutulari felan geldimi
Kasa ayrı kutuda geldi diger kutular ayrı geldi şuan bi sorun yok teslim aldım baktım şuan sorun yok gözüküyor eksiksiz şuan

Satmıyorum kardeşim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kasa ayrı kutuda geldi diger kutular ayrı geldi şuan bi sorun yok teslim aldım baktım şuan sorun yok gözüküyor eksiksiz şuan
Hayirli olsun :)

Hayırlı olsun hocam Bütün parçaların kutuları geldimi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,237
Üyeler
185,048
Son üye
Mert9797
Geri