keşke 2 tane m2 slotu olsa ya bendede 512gb vardı
keşke 2 tane m2 slotu olsa ya bendede 512gb vardı
Montaj istemeden almak en mantıklısıydı
yada montajı seçip notlarda ekran kartını ayrı montajsız göndermesini belirtmesi
Vatanı arayıp sordum ben ekran kartı ayrı gelceğini söyledi hiç aklıma gelmedi böyle bişey yapcakları
Notları okuduklarını sanmıyorumyada montajı seçip notlarda ekran kartını ayrı montajsız göndermesini belirtmesi
o zaman onların ayıbıVatanı arayıp sordum ben ekran kartı ayrı gelceğini söyledi hiç aklıma gelmedi böyle bişey yapcakları
11 k vereyim hocamArkadaşlar şuan vatandan aldığım pc geldi ve montajlı istedim ama ekran kartı takılı geldi bi sorun olur mu acaba ??
hayırlı olsun kardeşimArkadaşlar şuan vatandan aldığım pc geldi ve montajlı istedim ama ekran kartı takılı geldi bi sorun olur mu acaba ??
Ben satıyorum11 k vereyim hocam
aldığım zaman beni aradılar ekran kartı hariç montajlı gönderilecek ekran kartı kargo sırasında zarar görmesin diye kutuda gönderilecek demişlerdir neden böyle bir şey yaptılar acabaArkadaşlar şuan vatandan aldığım pc geldi ve montajlı istedim ama ekran kartı takılı geldi bi sorun olur mu acaba ??
Hayırlı olsun, güle güle kullan.Kasa ayrı kutuda geldi diger kutular ayrı geldi şuan bi sorun yok teslim aldım baktım şuan sorun yok gözüküyor eksiksiz şuan
aldığım zaman beni aradılar ekran kartı hariç montajlı gönderilecek ekran kartı kargo sırasında zarar görmesin diye kutuda gönderilecek demişlerdir neden böyle bir şey yaptılar acaba