Aileme nasıl bilgisayar aldırabilirim?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

HyperLightX

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
12
Öncelikle merhabalar,
Eski bir laptopum var gt 525m i7 2. nesil 11 yıllık bir TOSHIBA laptop Aileme yeni bilgisayar alalım dediğimde her zaman ve herzaman bu bilgisayar senin ne isine yaramıyor diyor ve nerdeyse i7 11. nesil çıkaçak bana diyorlar senin bilgisayar i7
çıldırıcam.
Yeni pc nasıl aldırabilirim (Maddi durum sıkıntı değil )

Sadece oyun oynarsan almazlar yazılımla ilgileneceğini söyle onlara iyi bir kanıt sun

Öncelikle merhabalar,
Eski bir laptopum var gt 525m i7 2. nesil 11 yıllık bir TOSHIBA laptop Aileme yeni bilgisayar alalım dediğimde her zaman ve herzaman bu bilgisayar senin ne isine yaramıyor diyor ve nerdeyse i7 11. nesil çıkaçak bana diyorlar senin bilgisayar i7
çıldırıcam.
Yeni PC nasıl aldırabilirim (Maddi durum sıkıntı değil )
Aileninn i7 11.nesili bilmesi demek ilgilendiği anlama geliyor pc konusunda fikri olan bir ailenin almamasının bir sebebi vardır

Kaçıncı sınıf,yaş kaç?

Emek ver şuan aldığım pc için 6 yıl bekledim ve 1 ay boyunca günde 4 saat ders çalıştım sonunda hallettim

Screenshot_85.webp

Ya artık bu konular yeter ya bizene senin bilgisayarından bide tıpatıp aynı başlıklar artık bi kısıtlama gelmesi gerekiyor gidin biraz forumu araştırın direkt başlık açmayın aynı konudan en az 50 tane var

Ailesi demiyor bunu??!
Hmm o zaman i7 11.nesili niye ailesine deyip ortalığı karıştırıyor :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ya artık bu konular yeter ya bizene senin bilgisayarından bide tıpatıp aynı başlıklar artık bi kısıtlama gelmesi gerekiyor gidin biraz forumu araştırın direkt başlık açmayın aynı konudan en az 50 tane var
benim dişim ağrıyor sebebi nedir ? gibi sorulardan pek farkı yok

Hmm o zaman i7 11.nesili niye ailesine deyip ortalığı karıştırıyor :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

benim dişim ağrıyor sebebi nedir ? gibi sorulardan pek farkı yok
Forumda diş doktoru çıkabilir ama ailesini ikna edecek birisi çıkmaz

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,999