Jayjayokocha
80+
- Reaksiyon skoru
- 15
Etmez zatenEtmez 4k ya 7-8 aylık 2060 var
Etmez zatenEtmez 4k ya 7-8 aylık 2060 var
Önemli değil, bizim nelerle uğraştığımızı ne toxicliklere maruz kaldığımızı bilmenizi beklemiyorum. Keyifli forumlar.aklımdaki görüntünüzü değiştirdi teşekkürler
keşke 100 lira fazla verip bir üst modelini alsaydınAOC GK200S Siparişi verdim şimdi stok bitmeden alayım dedim hata mı ettim herkes hayal kırıklığı felan yapmış.
Abdullah abi bana o klavyelerden almam için sebep söyler misin? Bunlar fiyat performans mı değil mi hiçbir fikrim yok. Kafam çok karıştı.Önemli değil, bizim nelerle uğraştığımızı ne toxicliklere maruz kaldığımızı bilmenizi beklemiyorum. Keyifli forumlar.
“2060 6 eder “500 lira fakat satılmıyor ki benim elimdede rtx2060 var 8 bin sitelerde ama 6 anca eder
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hayır sadece öyle demek istemiş artniyet yok sizi YouTube da severek izliyordum fakat böyle agresif çıkış yapmanız aklımdaki görüntünüzü değiştirdi teşekkürler
Buna geçilebilir 3389 sensör var bunda senin mouse ne kadar iyi bilmiyorum ama.
ben a101den sadece ışıklı olanı kullanıyorm 2 senedir az bi silinme oldu. bu silinmez200 lük Klavyenin uzun vadede tuşları silinecek gibi duruyor
Hocam benim mouse rampage smx- r1 bi bakabilirsen çok murlu olurum evde degilim suanBuna geçilebilir 3389 sensör var bunda senin mouse ne kadar iyi bilmiyorum ama.
Olmasaydı videosunu çekmezdim 199TL'ye 1.5 porsiyon iskender yersin.Abdullah abi bana o klavyelerden almam için sebep söyler misin? Bunlar fiyat performans mı değil mi hiçbir fikrim yok. Kafam çok karıştı.