Android Xiaomi redmi pro acil yardım

dante2121

80+
Reaksiyon skoru
1
merhaba arkadaşlar global rom attım china rom da attım fakat şöyle bir sıkıntım var arka kamera hiçbir şekilde çalışmıyor kameraya bağlanılamıyor diyor ve wifi bir süre sonra otomatik kapanıyor ne yaptıysam çözemedim bir yerde persist.img ile çözülüyor diye bir şey okudum ama o dosyayı bulamadım yardımcı olabilecek biri varsa lütfen yardım edebilir mi

merhaba arkadaşlar global rom attım china rom da attım fakat şöyle bir sıkıntım var arka kamera hiçbir şekilde çalışmıyor kameraya bağlanılamıyor diyor ve wifi bir süre sonra otomatik kapanıyor ne yaptıysam çözemedim bir yerde persist.img ile çözülüyor diye bir şey okudum ama o dosyayı bulamadım yardımcı olabilecek biri varsa lütfen yardım edebilir mi
servise gönderseydin dostum. Neden bu kadar uğraştın ki?

garanti yok hocam daha önce cihaz açıldı çünkü belkide çok basit bir şey ama birtürlü çözemedim

Mesela gm discovery modellerde ekran değiştikten sonra kamera çalışmazdı bazı versiyonlarda onun için kamerada değiştirilirdi. Sizinki de benzer bir sorun olabilir. Cihaz açılıp toplandıktan sonra kamera arızaya düşmüş olabilir yada flex bağlantı ayakları oturtulmamış olabilir. Başka bir problem değildir. wi fi içinde bağlantı kablosu sorunu olabilir veya hiç takılmamış olabilir.

Hocam en yakın telefoncuya gidin fiyat öğrenin. Babam telefoncu istiyorsanız aklınızda ortalama fiyat olsun diye sorabilirim.

Mesela gm discovery modellerde ekran değiştikten sonra kamera çalışmazdı bazı versiyonlarda onun için kamerada değiştirilirdi. Sizinki de benzer bir sorun olabilir. Cihaz açılıp toplandıktan sonra kamera arızaya düşmüş olabilir yada flex bağlantı ayakları oturtulmamış olabilir. Başka bir problem değildir. wi fi içinde bağlantı kablosu sorunu olabilir veya hiç takılmamış olabilir.
şöyle bir şey var benim de biraz teknik deneyimim var daha önce çok cihaz tamir ettim ama bu model çileden çıkardı beni kamerayı anakarttan ayırıp geri takıyorum cihazı açıyorum 1 kere açılıyor kamera ondan sonra yine hata vermeye başlıyor yazılımdan olması yüksek ihtimal ama xiaomi yazılım çok karışık ne yapcam bilmiyorum

1- Kamera modül arızası
2- gözle görülmeyen flex kopuğu
3- Düzgün oturtulmayan flex soketleri
bunları kontrol edin.
Yazılım attıktan sonra oldu ise bu arızalar dediğiniz gibi gerekli orjinal romu bulup yükleme yapmalısınız yada yetkin bir telefoncu da yaptırabilirsiniz.

sorabilirseniz sevinirim hocam teşekkürler
Bir çok şey olabileceğini söyledi ancak yazılım olmaz büyük ihtimal dedi. Anakartın bozukda olabilirmiş olmayabilir de görmeden kimse bir şey diyemez tam dedi.

1- Kamera modül arızası
2- gözle görülmeyen flex kopuğu
3- Düzgün oturtulmayan flex soketleri
bunları kontrol edin.
Yazılım attıktan sonra oldu ise bu arızalar dediğiniz gibi gerekli orjinal romu bulup yükleme yapmalısınız yada yetkin bir telefoncu da yaptırabilirsiniz.
teşekkürler hocam vakit ayırdığınız için yarın tamirciye gideyim en iyisi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,183,716
Üyeler
187,872
Son üye
dankanas
Geri