🔥İndirim DeathAdder V2 650 TL

Evet bende 1 yıl falan oldu var. Beklentimin çok daha altında cidden. Hatta Gamepower Ursa farem bile daha kaliteliydi bence :D
Yan tarafına baskı uygulayınca anladım ben o durumu ss Rival 300s den geçtim o Mouse çok daha tok ve kalın malzemeye sahipti. Sensörü dışında çok artısı ı görmedim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yurtdışı incelemelerine ve satışlarına bakınca uçmuş haldeydi insanlar bu Mouse un neyini beğendi anlamadım. Razer Blackwidow v2 de öyle bir üründü malzeme kalitesi zayıftı. Blackshark v2 de çok sevildi onun da başarısını beğenemedim. Bu V2 modeller özellikle mi bana iyi gelmedi bilmiyorum.

Birini fazladan alıp 450 TL ye elden çıkartmıştım. Ucuza vermişim.

g102 alın daha iyi

1-2 ay önce 300 liraydı şaka gibi gerçekten 🤣

Yan tarafına baskı uygulayınca anladım ben o durumu ss Rival 300s den geçtim o Mouse çok daha tok ve kalın malzemeye sahipti. Sensörü dışında çok artısı ı görmedim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yurtdışı incelemelerine ve satışlarına bakınca uçmuş haldeydi insanlar bu Mouse un neyini beğendi anlamadım. Razer Blackwidow v2 de öyle bir üründü malzeme kalitesi zayıftı. Blackshark v2 de çok sevildi onun da başarısını beğenemedim. Bu V2 modeller özellikle mi bana iyi gelmedi bilmiyorum.
Bu sensör rakipsiz ya. Sırf sensörü için alınır :)

250 ye almıştık, aynı ürün mü, nasıl bu fiyat indirim sayılıyor piyasaya bak be

Evet bende 1 yıl falan oldu var. Beklentimin çok daha altında cidden. Hatta Gamepower Ursa farem bile daha kaliteliydi bence :D
Abdullah , 249 ₺ indirim yaparken almıştım bu V2 yi ve şuan hâla kullanıyorum ama malzeme kalitesi olumsuz eleştiriyi gerçekten hak ediyor. Ulan Zowie ! Sen pahalıydın diye alamadım seni, bana ettiğin şu eziyete değermi bee :(

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,277
Üyeler
197,423
Son üye
Ruzgar3578
Geri