🔥İndirim SAPPHİRE RX 6700 6999TL

DocToR2

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,013
Güzel para vallahi

9500e 2. El 6900ler sitelerde cirit atarken 4000 serisi kelepir olmuşken bu kartlara bu paraları vermeyin arkadaşlar.
O paraya sattıkları kartların suyunu çıkartmışlardır çoktan :D

O paraya sattıkları kartların suyunu çıkartmışlardır çoktan :D
Haziran faturalı merc geçecek elime 9500e yakında elime. 6 ay mining yapılmış 2021 11. Ay faturalı 8 tsne nitro se yi tanesi 7den alan adam tanıyorum. Şubat faturalı 4 ay mining yapılmış nitro se kullanmıştım 10 bine. Dereceleri en düşük olan 6 ay mining yapılan nitro se idi 😀. Merc techpowerupa göre iyi ama nitronun soğutması elimden geçen kartlara bakarak daha iyi garip bir şekilde.

Haziran faturalı merc geçecek elime 9500e yakında elime. 6 ay mining yapılmış 2021 11. Ay faturalı 8 tsne nitro se yi tanesi 7den alan adam tanıyorum. Şubat faturalı 4 ay mining yapılmış nitro se kullanmıştım 10 bine. Dereceleri en düşük olan 6 ay mining yapılan nitro se idi 😀. Merc techpowerupa göre iyi ama nitronun soğutması elimden geçen kartlara bakarak daha iyi garip bir şekilde.
Mining kart alırken eline bir bomba almış oluyorsun. 1 ay kullanımda kart entegre yakabilir, 6 aydada yakabilir, 1 senedede yakabilir. Garantisiz olması insanı sıkıntıya sokar. Bu Riski almaya değermi? işte insanların fikirleri burda çok değişir.

Şansına güveniyorsan alınır. 3 senede kullanırsın 3 ayda kartı ne durumda kullanmışlar bilinmiyor. Bazıları köle gibi bazıları çalışan gibi bakıyor kartlara

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,617
Üyeler
188,132
Son üye
berkaykaya
Geri