🔥İndirim SAPPHİRE RX 6700 6999TL

DocToR2

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,013
Güzel para vallahi

9500e 2. El 6900ler sitelerde cirit atarken 4000 serisi kelepir olmuşken bu kartlara bu paraları vermeyin arkadaşlar.
O paraya sattıkları kartların suyunu çıkartmışlardır çoktan :D

O paraya sattıkları kartların suyunu çıkartmışlardır çoktan :D
Haziran faturalı merc geçecek elime 9500e yakında elime. 6 ay mining yapılmış 2021 11. Ay faturalı 8 tsne nitro se yi tanesi 7den alan adam tanıyorum. Şubat faturalı 4 ay mining yapılmış nitro se kullanmıştım 10 bine. Dereceleri en düşük olan 6 ay mining yapılan nitro se idi 😀. Merc techpowerupa göre iyi ama nitronun soğutması elimden geçen kartlara bakarak daha iyi garip bir şekilde.

Haziran faturalı merc geçecek elime 9500e yakında elime. 6 ay mining yapılmış 2021 11. Ay faturalı 8 tsne nitro se yi tanesi 7den alan adam tanıyorum. Şubat faturalı 4 ay mining yapılmış nitro se kullanmıştım 10 bine. Dereceleri en düşük olan 6 ay mining yapılan nitro se idi 😀. Merc techpowerupa göre iyi ama nitronun soğutması elimden geçen kartlara bakarak daha iyi garip bir şekilde.
Mining kart alırken eline bir bomba almış oluyorsun. 1 ay kullanımda kart entegre yakabilir, 6 aydada yakabilir, 1 senedede yakabilir. Garantisiz olması insanı sıkıntıya sokar. Bu Riski almaya değermi? işte insanların fikirleri burda çok değişir.

Şansına güveniyorsan alınır. 3 senede kullanırsın 3 ayda kartı ne durumda kullanmışlar bilinmiyor. Bazıları köle gibi bazıları çalışan gibi bakıyor kartlara

Geri