Öneri Başlangıç için motorsiklet

Golf 4 R32

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,658
Başlangıç için cf moto 150nk motorunu düşünüyordum ki sonra fark ettim a1 ehliyet ile en fazla 125cc motor sürebiliyoruz. O yüzden mondial 125 drift L modellerine bakıyorum bu motor fazla gelir mi? Daha önce hiç sürmedim ama bisikleti çok kullandım 😃. A1 ehliyetim de yok onu da alacağım. Birde mondial 125 drift L ile 125 drift L cbs ile arasında ne farklar var? Touring tarzı motorlar bakıyorum.

Bence ilk 50CClik motorlarla başla sonra yükselt

Mondial Drift 125 L fena bir motor değildir ama hor kullanmaya gelmez.

Başlangıç için cf moto 150nk motorunu düşünüyordum ki sonra fark ettim a1 ehliyet ile en fazla 125cc motor sürebiliyoruz. O yüzden mondial 125 drift L modellerine bakıyorum bu motor fazla gelir mi? Daha önce hiç sürmedim ama bisikleti çok kullandım 😃. A1 ehliyetim de yok onu da alacağım. Birde mondial 125 drift L ile 125 drift L cbs ile arasında ne farklar var? Touring tarzı motorlar bakıyorum.
Mondial drift 125 L yi ikinci el mi alacaksin?
Ikinci el fiyatlari ne durumda suan biliyorsan bi bilgi verebilir misin

Mondial drift 125 L yi ikinci el mi alacaksin?
Ikinci el fiyatlari ne durumda suan biliyorsan bi bilgi verebilir misin
Sıfırı zaten 41.7k. Ama ondan vazgeçtim daha ucuza 100cc buldum.
Şu an fiyatından dolayı bunu düşünüyorum mantıklı mı? @Furkan Karagülle

Son düzenleme:
Sıfırı zaten 41.7k. Ama ondan vazgeçtim daha ucuza 100cc buldum.
Şu an fiyatından dolayı bunu düşünüyorum mantıklı mı? @Furkan Karagülle
Fiyati cok uygun ben bunda bir sey ararim
Bende cbr 125 dusunuyordum sene basinda, suan 70k ikinci eli

d
drift l.

Geri