kardeşim götüntü kablosunu yanlıslıkla ekran kartı yerine anakarta takmış olabilirsin kontrol et.ryzen 5 5500 b450m k2 yeni toplanmış sistem ekrana görüntü gelmiyor.
ney kablosunu (klavye azizliği dimi)kardeşim götüntü kablosunu yanlıslıkla ekran kartı yerine anakarta takmış olabilirsin kontrol et.
Monitör ayarlarında mesela bende vga / hdmı / dipslay port secenekleri var hangisini göstereyim diye soruyor o doğru seçilimi onu kontrol et lütfen.hayır doğru bios ile alakalı olabilir mi
monitör eski bi monitör sadece vga girişi varMonitör ayarlarında mesela bende vga / hdmı / dipslay port secenekleri var hangisini göstereyim diye soruyor o doğru seçilimi onu kontrol et lütfen.
bilmiyorum sıfır alındıAnakart BIOS güncellemesi yapılmış mi?
tamamda monitör ayarlarını aç bi bak hdmi gösteriyor olabilir kendi çoğu zaman otomatik seçmiyormonitör eski bi monitör sadece vga girişi var
Post automatically merged:
bilmiyorum sıfır alındı
şuan deniyoruzvalla ekran kartı güç kablolarını bağlamamış olabilirsin kendi yaptığım 3 hatayı yazıyorum bu arada ilk sistem geldiğinde bende bu 3 hatayı yapmıştım heyecandan insan bi değişik oluyor
Post automatically merged:
tamamda monitör ayarlarını aç bi bak hdmi gösteriyor olabilir kendi çoğu zaman otomatik seçmiyor