Swerv
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,238
oynamadım vallabiohazard > village bence
oynamadım vallabiohazard > village bence
Sekiro istek listemde, metro serisine bakacağım eyv hocamfh5 alınmaz tam bir para tuzağı
metro serisine bakabilirsin çoğu oyunda olmayan bir atmosfere sahip
mafia ve sekiro gibi başyapıt seviyesinde oyunlarda var bf2042, fh5 gibi oyunlarla paranı boşa harcama
Çıkmadan önce 300 civarıyken bile alacaktım sonradan ne olduysa vazgeçtim güzel indirim gelirse alırım hatırlattığın iyi oldu hocamresident evil village kesinlikle öneririm.
rica ederim hocam, indirime girdiğinde rust'u da alabilirsiniz.Sekiro istek listemde, metro serisine bakacağım eyv hocam
Çıkmadan önce 300 civarıyken bile alacaktım sonradan ne olduysa vazgeçtim güzel indirim gelirse alırım hatırlattığın iyi oldu hocam
Az önce bakıyordum güzel duruyor yaklaşık kaç saat hocamStray çok fazla inmemiş olabilir ama bence güzel oyun.Oynamak istediğimden izlemedim ama trailerini izlediğimde gerçekten mükemmel ötesi olduğu gözüküyor.
Hocam 4 ile 5 arasında fazla bir fark göremiyorum sadece yol şeridi grafik ler biraz değişti.Beyler FH 5 fiyatını hakediyor mu? Game pass almıştım ama steamden oynamak istiyorum
Alıntıyı görüntüle
Bendeki oyunlar :
RDR2, cp 2077, spiderman, dy2, daysgone, FH4 vs var.
Aklımda battlefield 2042 bi de last of us var ama o ne zaman çıkar bilmiyorum ne izledim ne oynadım ondan almak istiyorum banko 500 olur o da sony para avcısı. Yoksa black friday mi bekliyim
Tam bilmiyorum hocam.Youtubede part part olarak paylaşan yayıncılar filan var oradan hesaplayabilirsiniz ama sanırım emin olmamakla beraber 15-20 saat arası olması gerekAz önce bakıyordum güzel duruyor yaklaşık kaç saat hocam
unchartedBeyler FH 5 fiyatını hakediyor mu? Game pass almıştım ama steamden oynamak istiyorum
Alıntıyı görüntüle
Bendeki oyunlar :
RDR2, cp 2077, spiderman, dy2, daysgone, FH4 vs var.
Aklımda battlefield 2042 bi de last of us var ama o ne zaman çıkar bilmiyorum ne izledim ne oynadım ondan almak istiyorum banko 500 olur o da sony para avcısı. Yoksa black friday mi bekliyim
ikiside korku türündeki zirve oyunlardan bence ikiside oynanması gereken iki oyun. ikisinide oynamayı düşünürsen biohazardla başlamanı öneririm. çoğu yerde village biohazardın devamı diyor katılmıyorum ayrı ayrı atmosferleri ve hikayeleri var ama azda olsa bağlantı var aralarındaBen zombi temalı oyunlar seviyorum korku oyunu bende yok sayılır ikisi de güzel gider village alırım muhtemelen