tümen 80+ Platinum Katılım 24 Ocak 2022 Mesajlar 13,421 En İyi Cevap 3 Reaksiyon skoru 8,466 14 Ekim 2022 #1 Yeni cpu ve anakart aldim depolama birimlerimde eski drivler duruyor Ilk driver silip mi yukleyeyim Yeni drivelari yukleyip sileyim Format atmak istemiyorum
Yeni cpu ve anakart aldim depolama birimlerimde eski drivler duruyor Ilk driver silip mi yukleyeyim Yeni drivelari yukleyip sileyim Format atmak istemiyorum
scorpionn38 80+ Bronze Katılım 3 Mayıs 2022 Mesajlar 619 Reaksiyon skoru 237 14 Ekim 2022 #2 tümen yazmış: Yeni cpu ve anakart aldim depolama birimlerimde eski drivler duruyor Ilk driver silip mi yukleyeyim Yeni drivelari yukleyip sileyim Format atmak istemiyorum Devamı için tıklayın... eski driverları tam silemezsin format atılmadıkça stabilite olmaz ama yeni driverları yüklemek emaneten işini görür.
tümen yazmış: Yeni cpu ve anakart aldim depolama birimlerimde eski drivler duruyor Ilk driver silip mi yukleyeyim Yeni drivelari yukleyip sileyim Format atmak istemiyorum Devamı için tıklayın... eski driverları tam silemezsin format atılmadıkça stabilite olmaz ama yeni driverları yüklemek emaneten işini görür.
tümen 80+ Platinum Katılım 24 Ocak 2022 Mesajlar 13,421 En İyi Cevap 3 Reaksiyon skoru 8,466 14 Ekim 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 scorpionn38 yazmış: eski driverları tam silemezsin format atılmadıkça stabilite olmaz ama yeni driverları yüklemek emaneten işini görür. Devamı için tıklayın... Neden
scorpionn38 yazmış: eski driverları tam silemezsin format atılmadıkça stabilite olmaz ama yeni driverları yüklemek emaneten işini görür. Devamı için tıklayın... Neden
Swerv 80+ Silver Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 3,488 Reaksiyon skoru 1,243 14 Ekim 2022 #4 tümen yazmış: Yeni cpu ve anakart aldim depolama birimlerimde eski drivler duruyor Ilk driver silip mi yukleyeyim Yeni drivelari yukleyip sileyim Format atmak istemiyorum Devamı için tıklayın... ddu ile silip tekrar yükleyebilirsin.
tümen yazmış: Yeni cpu ve anakart aldim depolama birimlerimde eski drivler duruyor Ilk driver silip mi yukleyeyim Yeni drivelari yukleyip sileyim Format atmak istemiyorum Devamı için tıklayın... ddu ile silip tekrar yükleyebilirsin.
Ou-Sama 80+ Platinum Katılım 7 Mayıs 2020 Mesajlar 11,036 Reaksiyon skoru 5,925 14 Ekim 2022 #5 Tüm driverleri silebilirsin sorun olmaz. İlk sil, sonra kur.
tümen 80+ Platinum Katılım 24 Ocak 2022 Mesajlar 13,421 En İyi Cevap 3 Reaksiyon skoru 8,466 14 Ekim 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi #6 Furkan² yazmış: Tüm driverleri silebilirsin sorun olmaz. İlk sil, sonra kur. Devamı için tıklayın... Tamamdir sagolasin
Furkan² yazmış: Tüm driverleri silebilirsin sorun olmaz. İlk sil, sonra kur. Devamı için tıklayın... Tamamdir sagolasin
tümen 80+ Platinum Katılım 24 Ocak 2022 Mesajlar 13,421 En İyi Cevap 3 Reaksiyon skoru 8,466 15 Ekim 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi #7 BaroN X yazmış: ddu ile silip tekrar yükleyebilirsin. Devamı için tıklayın... anakart driveri nereden sılınıyor bulamadım
BaroN X yazmış: ddu ile silip tekrar yükleyebilirsin. Devamı için tıklayın... anakart driveri nereden sılınıyor bulamadım
The King of Comedy 80+ Silver Katılım 23 Temmuz 2020 Mesajlar 2,173 En İyi Cevap 1 Reaksiyon skoru 1,082 15 Ekim 2022 #8 tümen yazmış: anakart driveri nereden sılınıyor bulamadım Devamı için tıklayın... anakart driverı diye bir şey yok ki, chipset, ethernet, ses sürücüsü falan güncelle, bios u güncel tut. yapmam demişsin ama bence format at yeniden kur.
tümen yazmış: anakart driveri nereden sılınıyor bulamadım Devamı için tıklayın... anakart driverı diye bir şey yok ki, chipset, ethernet, ses sürücüsü falan güncelle, bios u güncel tut. yapmam demişsin ama bence format at yeniden kur.
tümen 80+ Platinum Katılım 24 Ocak 2022 Mesajlar 13,421 En İyi Cevap 3 Reaksiyon skoru 8,466 15 Ekim 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi #9 The King of Comedy yazmış: driverı diye bir şey yok ki Devamı için tıklayın... nasıl yok varya her anakartın drıverı The King of Comedy yazmış: chipset, ethernet, ses sürücüsü falan Devamı için tıklayın... bunları sılcem işte
The King of Comedy yazmış: driverı diye bir şey yok ki Devamı için tıklayın... nasıl yok varya her anakartın drıverı The King of Comedy yazmış: chipset, ethernet, ses sürücüsü falan Devamı için tıklayın... bunları sılcem işte