- Reaksiyon skoru
- 8,787
linux atıyoz laptopa alıcı cıktı herhalde ne şans varmış ocam sendeDostum öncelikle GNU/Linux dünyasında hoş geldin!
GNU/Linux avantajlarını öncelikle sıralamak isterim ki bil:
Yukarıdaki arkadaşın attığı Yusuf İpek'i takip etmeni öneririm. Güzel video çekiyor.
- Özgürsün artık. Windows'un sürekli veri toplayan tarafından kurtuluyorsun.
- Artık RAM ve işlemcin arkada veri toplayan servislere hizmet etmeyecek. Artık işlemcin ve RAM sana hizmet edecek.
- Artık donanım sana değil sen donanıma hükmedeceksin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu arada ben de kurulu ama ben de seninle beraber USB'ye kurmayı deneyeceğim şimdi.
Alıntıyı görüntüle
Vaz mı geçtin yani. Olm bak sinirlenirim. Bir şey olmaz sen yine at. Alıcı isterse Windows kursun. Alıcıya temiz ürün vermiş olursun.linux atıyoz laptopa alıcı cıktı herhalde ne şans varmış ocam sende
yüklendi atalım bari nasıl yapcam videodan mı yapim senmi yönlendircenVaz mı geçtin yani. Olm bak sinirlenirim. Bir şey olmaz sen yine at. Alıcı isterse Windows kursun. Alıcıya temiz ürün vermiş olursun.
Sen nasıl rahat edersen. İstersen sesli de yönlendirebilirim Discord ile.yüklendi atalım bari nasıl yapcam videodan mı yapim senmi yönlendircen
dc yok videdan yapayım yapamazsam yazarım ozamanSen nasıl rahat edersen. İstersen sesli de yönlendirebilirim Discord ile.
Neden linux kuracaksin kanka
noşta flash yok silmek istemiyor dün baya uğraştım ertelesem ayıp olurmuUSB Bellek şart. Nasıl atacaksın yoksa? Anca ventoy ile hep windows u hem linux u usb ye atman gerekir.
hocamı kırmamak denemek için 8.1 i sevemedim zatenNeden linux kuracaksin kanka