Klavye çalışıyorsa 3ünden birini seçeceksin xfce olan linux mintin en hafif hali diğerlerini bilmiyorumLinux indirmeye çalışıyorum Linux Mint siteye girdim dowloada bastım burada kaldı böyle ne yapmam lazım
Alıntıyı görüntüle
İnsanları yanlış bilgilendirmeyin. GNU/Linux da kurduğunuz dağıtımı değil kullandığınız masaüstü ortamı kaynak kullanımlarında ön plana çıkar. Mint'le i3 kullanıp boşta 600mb ram de kullanabilirsin, zorin'i KDE ile full özelleştirip boşta 3-4GB ram ile de kullanabilirsin. Ekstra bilnlerce yazılım ile gelmedikten sonra distronun doğrudan çok bir etkisi yokBu nasıl indirme şekli? Browser nedir?
Bence Zorin Os indirmelisin. Sistem kaynağını daha az kullanıyor boşta tam olarak 1 gb ram kullanıyor.
Mint Cinnamon denemiştim daha önce. Boşta ram kullanımı neredeyse 2 gb boyutlara dayanıyordu.
Yanlış bilgilendirme bunun neresinde?ss attığın sayfa indirilebilecek dosyaların hash değerlerini kontrol edebilmen için.
Dosya indirildikten sonra hash değerlerini karşılaştırıp gerçekten üreticinin paylaştığını mı indirdin kontrol edebiliyorsun. Ek güvenlik ve kontrol için, zorunlu bir şey değil.
tarayıcına göre indirilenler sekmesine bak, orada mevcut indirmeler gözükür: genelde ctrl+j'dir
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
İnsanları yanlış bilgilendirmeyin. GNU/Linux da kurduğunuz dağıtımı değil kullandığınız masaüstü ortamı kaynak kullanımlarında ön plana çıkar. Mint'le i3 kullanıp boşta 600mb ram de kullanabilirsin, zorin'i KDE ile full özelleştirip boşta 3-4GB ram ile de kullanabilirsin. Ekstra bilnlerce yazılım ile gelmedikten sonra distronun doğrudan çok bir etkisi yok
mint'deki cinnamon DE'sini zorin'in kendisiyle kıyaslıyorsun. Kıstas aldığın şey buysa tabii ki yanlış bilgilendirmeYanlış bilgilendirme bunun neresinde?
Detaylarına girmeden sadece kullanım oranlarını söyledim.
Neyse sen anlatırsın ona i3 yapmasını.