Mr Sayar
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 538
bios güncellemesini siz yapamıyor musunzŞunu indirim diye paylaştığım için üzgünüm ama 2. elleri bu fiyata satılıyor artık. 1 adet aldım elime ulaştı, biosu güncel olmadığı için teknik servise bios update için gönderdim. Molecule pc de güzel firmalardandır.
link
ryzen 3000 serisi veya daha altı işlemci varsa yapılır hocam ancak elimde olmadığı için yapamadım. Bilgisayarcıya gitsem de yaptırabilirdim de acelem olmadığı için teknik servise gönderdim.bios güncellemesini siz yapamıyor musunz
bilmediğim için sordum bende de aynı ankarat var da yanlış anlamaryzen 3000 serisi veya daha altı işlemci varsa yapılır hocam ancak elimde olmadığı için yapamadım. Bilgisayarcıya gitsem de yaptırabilirdim de acelem olmadığı için teknik servise gönderdim.
Site guvenilirmi ilk defa goruyorum..Şunu indirim diye paylaştığım için üzgünüm ama 2. elleri bu fiyata satılıyor artık. 1 adet aldım elime ulaştı, biosu güncel olmadığı için teknik servise bios update için gönderdim. Molecule pc de güzel firmalardandır.
link
Güvenilir gibi duruyor. Site ve bu attığım hepsiburada mağazası Avasya Teknolojiye aitmiş.Site guvenilirmi
Site guvenilirmi ilk defa goruyorum..
Aldığımı gönderdiler stokları bitmiştir belki, bakmak lazım. Molecule pc güvenilirdir, pc hocası ile filan hazır sistem topluyorlardi bir ara.link ölmüş fiyat hatasıydı deyip iptal ederler siparişleri.
sitede sıkıntı yok bende alışveriş yaptım önceden. havale ile aldım siparişim yok gözüküyor siparişler kısmından bile kaldırmışlar.Aldığımı gönderdiler stokları bitmiştir belki, bakmak lazım. Molecule pc güvenilirdir, pc hocası ile filan hazır sistem topluyorlardi bir ara.