❌İndirim Bitti! Gigabyte B450M S2H AM4 DDR4 - 831 TL

Mr Sayar

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
538
Şunu indirim diye paylaştığım için üzgünüm ama 2. elleri bu fiyata satılıyor artık. 1 adet aldım elime ulaştı, biosu güncel olmadığı için teknik servise bios update için gönderdim. Molecule pc de güzel firmalardandır.

link

Daha bugün dolaptan baktım önüme geldi 750-800 civarına ikinci elden satılıyor dediğiniz gibi.

Şunu indirim diye paylaştığım için üzgünüm ama 2. elleri bu fiyata satılıyor artık. 1 adet aldım elime ulaştı, biosu güncel olmadığı için teknik servise bios update için gönderdim. Molecule pc de güzel firmalardandır.

link
bios güncellemesini siz yapamıyor musunz

bios güncellemesini siz yapamıyor musunz
ryzen 3000 serisi veya daha altı işlemci varsa yapılır hocam ancak elimde olmadığı için yapamadım. Bilgisayarcıya gitsem de yaptırabilirdim de acelem olmadığı için teknik servise gönderdim.

Site guvenilirmi

link
Site guvenilirmi ilk defa goruyorum..

link ölmüş fiyat hatasıydı deyip iptal ederler siparişleri.

link ölmüş fiyat hatasıydı deyip iptal ederler siparişleri.
Aldığımı gönderdiler stokları bitmiştir belki, bakmak lazım. Molecule pc güvenilirdir, pc hocası ile filan hazır sistem topluyorlardi bir ara.

Aldığımı gönderdiler stokları bitmiştir belki, bakmak lazım. Molecule pc güvenilirdir, pc hocası ile filan hazır sistem topluyorlardi bir ara.
sitede sıkıntı yok bende alışveriş yaptım önceden. havale ile aldım siparişim yok gözüküyor siparişler kısmından bile kaldırmışlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,743
Üyeler
185,158
Son üye
ardadesk
Geri