Alperen DMR
80+
- Reaksiyon skoru
- 4
Parfüm konağım instagram da güvenilir mi?
Parfüm konusunda bilinen mağazalar hariç internetten kesinlikle alışveriş yapılmazParfüm konağım instagram da güvenilir mi?
evt
nerelerden alabilirim ?Parfüm konusunda bilinen mağazalar hariç internetten kesinlikle alışveriş yapılmaz
Hatta direkt internetten parfüm alınmaz
avm mağazaevt
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
nerelerden alabilirim ?
Kandırmayın insanları %100 çakma ürünler. Kim sana 1500-2000 TL'lik ürünleri 200 TL'ye satar? Ayrıca ilk mesajının da bu satıcıyı övmesi pek hayra alamet değil kimsin sen sayfanın sahibi mi?ben 3 şişe aldım oradan Oriijnaldi hepsi hatta beymene de gidip sordum test ettiler orijinal dediler
Beymen, Boyner, Morhipo, Sephora, Sevil, parfüm markalarının fiziksel mağazaları, Amazon ve Hepsiburada ( kendileri satıyorsa).nerelerden alabilirim ?
bu sitedeki satılan çakmaların kokusu da benzer midir orijinale ve kalıcılıgı kaç saat olur idare etmek için alınır mı ?Kandırmayın insanları %100 çakma ürünler. Kim sana 1500-2000 TL'lik ürünleri 200 TL'ye satar? Ayrıca ilk mesajının da bu satıcıyı övmesi pek hayra alamet değil kimsin sen sayfanın sahibi mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Beymen, Boyner, Morhipo, Sephora, Sevil, parfüm markalarının fiziksel mağazaları, Amazon ve Hepsiburada ( kendileri satıyorsa).
Belki benzerdir ama kesinlikle kalıcı değildir 1 saat sonra kokudan eser kalmaz. Bunlara para vereceğine en azından açık parfümcülerden al daha iyiler. Ya da 200-500 arası Zara'dan parfüm alabilirsin. Daha güzeller, orijinaller bazı modellerin kalıcılığı düşük Zara'da 3-5 saat arası.bu sitedeki satılan çakmaların kokusu da benzer midir orijinale ve kalıcılıgı kaç saat olur idare etmek için alınır mı ?