Parfüm konağım güvenilir mi ?

ben 3 şişe aldım oradan Oriijnaldi hepsi hatta beymene de gidip sordum test ettiler orijinal dediler
Kandırmayın insanları %100 çakma ürünler. Kim sana 1500-2000 TL'lik ürünleri 200 TL'ye satar? Ayrıca ilk mesajının da bu satıcıyı övmesi pek hayra alamet değil kimsin sen sayfanın sahibi mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

nerelerden alabilirim ?
Beymen, Boyner, Morhipo, Sephora, Sevil, parfüm markalarının fiziksel mağazaları, Amazon ve Hepsiburada ( kendileri satıyorsa).

Kandırmayın insanları %100 çakma ürünler. Kim sana 1500-2000 TL'lik ürünleri 200 TL'ye satar? Ayrıca ilk mesajının da bu satıcıyı övmesi pek hayra alamet değil kimsin sen sayfanın sahibi mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Beymen, Boyner, Morhipo, Sephora, Sevil, parfüm markalarının fiziksel mağazaları, Amazon ve Hepsiburada ( kendileri satıyorsa).
bu sitedeki satılan çakmaların kokusu da benzer midir orijinale ve kalıcılıgı kaç saat olur idare etmek için alınır mı ?

bu sitedeki satılan çakmaların kokusu da benzer midir orijinale ve kalıcılıgı kaç saat olur idare etmek için alınır mı ?
Belki benzerdir ama kesinlikle kalıcı değildir 1 saat sonra kokudan eser kalmaz. Bunlara para vereceğine en azından açık parfümcülerden al daha iyiler. Ya da 200-500 arası Zara'dan parfüm alabilirsin. Daha güzeller, orijinaller bazı modellerin kalıcılığı düşük Zara'da 3-5 saat arası.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,380
Üyeler
187,500
Son üye
clydebeck
Geri