İphone 11 pro 6000₺ nasıl fiyat

niye yapılmasın sensörü var onun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yani yetkili servis yapar mı bilmiyorum ama orijinal parça takıpta yetkili servis olmayan yerlere götürsen yapıyorlar fppro falan
Anakarta bağlı diye biliyorum o yüzden yapılmıyor

İçi açılmış ekranı değişmiş sanırım ve yurtdışı ben almazdım bu şekilde

Nasıl kullanacağına bağlı diyeceğim ama her yönden mantıklı.

Keşke öyle bir şey bulabilsem cano ama zor düşüyor öyle cihazlar o fiyata

Herşeyi aktif sadece face id calısmıyor ve ben gecici kayitla kullanmayı düsünüyorum gidipte 3k kayit parası vermem
Geçici kayıtlar kapandı bu arada

Gereksiz. Alınmaz. Bu İPhone sevdası bizim milletin alım gücüyle karşı karşıya gelince kimse aldırış etmiyor. Kötü de olsa "ağbi iphone yha" diyip almak istiyor insan :)

Gereksiz. Alınmaz. Bu İPhone sevdası bizim milletin alım gücüyle karşı karşıya gelince kimse aldırış etmiyor. Kötü de olsa "ağbi iphone yha" diyip almak istiyor insan :)
Kalite paradır ama bizim türkiyede gereksiz aşırı para android kullanmam bana nedense çöp gibi geliyor hayatım boyunca apple kullndım yurtdışı yurtiçi cihaz android olarak note 20 kullandım bir onu beğenebildim ne yazıkki onun ömrü bile 2 yıl

Ben olsam bulaşmazdım öyle telefona

niye yapılmasın sensörü var onun

yani yetkili servis yapar mı bilmiyorum ama orijinal parça takıpta yetkili servis olmayan yerlere götürsen yapıyorlar fppro falan
yapamıyorlar

Keşke öyle bir şey bulabilsem cano ama zor düşüyor öyle cihazlar o fiyata

Herşeyi aktif sadece face id calısmıyor ve ben gecici kayitla kullanmayı düsünüyorum gidipte 3k kayit parası vermem
1-geçici kayıt kaldırıldı. 6 ay içinde yurtdışına çıkmış bir pasaport üzerine 3000 tl ücretle telefonu işleteceksin ve alacağın sim kart pasaportun sahibinin üzerine olmak zorunda

2-face id yoksa 2. eldir(eğer face time kastetmiyorsan). Sıkıntıya girersin kazıklanırsın.

3-geçen ay 11 aldım it gibi pişmanım asla değmez. Ekranı 6s plus’dan bile daha kalitesiz. Donuyor ve eski. Hayatımda hep apple kullandım cano diyeceksen deme çünkü ben de aynı durumdayım. Aynı fiyata alacağın android kanımca üzmez.

4-niye millete cano diyorsun?

1-geçici kayıt kaldırıldı. 6 ay içinde yurtdışına çıkmış bir pasaport üzerine 3000 TL ücretle telefonu işleteceksin ve alacağın sim kart pasaportun sahibinin üzerine olmak zorunda

2-face id yoksa 2. eldir(eğer face time kastetmiyorsan). Sıkıntıya girersin kazıklanırsın.

3-geçen ay 11 aldım it gibi pişmanım asla değmez. Ekranı 6s plus’dan bile daha kalitesiz. Donuyor ve eski. Hayatımda hep apple kullandım cano diyeceksen deme çünkü ben de aynı durumdayım. Aynı fiyata alacağın android kanımca üzmez.

4-niye millete cano diyorsun?
Ama cebinde 3 kuruş olmayıp elinde macbook, airpods ve iphone 8 plus olan biri bana iphone 11'in ekranının gayet yeterli ve mükemmel olduğunu söylemişti ?

Face id olmayan yd telefonlar Arabistan yarım adasında gelen telefonlardır. Bozuk değil. Orada Face ID kapalı olarak satılıyor çünkü. Yasak çünkü. Gelip burada da açtıramıyorsunuz. Nasıl Asya ülkelerinde flash ve sesi fotoğraf çekerken kapatamadığınız gibi, bunda da face id kapalı. Touch id varsa açıktır ve çalışır.

Bu bir arıza değil, bir eksik olarak değerlendirilmelidir yani.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,972
Üyeler
185,008
Son üye
toramanjnr
Geri