MSI MEG X570 UNIFY 5009 TL Amazon TR

bu kartın özelliği nedir? neden bu kadar pahalı?
amd nin en performanslı serisi X,wifi var oldukca dolu bir kart,oc performansı iyi 4600ghz e kadar ram destegi var vs en yakın fiyat rakipte 1800tl daha pahalı .Bu paraları eder mi artık bilmem ucuz bişey kalmadı ama gırtlak dolu kartlardan biri.

amd nin en performanslı serisi X,wifi var oldukca dolu bir kart,oc performansı iyi 4600ghz e kadar ram destegi var vs en yakın fiyat rakipte 1800tl daha pahalı .Bu paraları eder mi artık bilmem ucuz bişey kalmadı ama gırtlak dolu kartlardan biri.
en ucuz wifi destekli anakart kaç para bro ?

X570s kullanan biri olarak söylüyorum tamam iyi hoş ama şu saatten sonra 5k verilmez. Yeni nesil anakart parası resmen.

Not: piyasa uçtu farkındayım ama bir iki aya yeni nesil iyice stok olarak gelmiş ve fiyatlar oturmuş olur.

2000 TL/3000 civarında ara ara B550/X570 anakartlar satılıyor, fazla masrafa gerek yok. Zaten anakart üzerinde her şeye ihtiyacım var, anakartta her şey dolu dolu olup full performans benim için önemli diyenler için Ryzen 7000 ve Intel 13. seri işlemciler ve ona uygun anakartlar tercih edilmeli.

2000 TL/3000 civarında ara ara B550/X570 anakartlar satılıyor, fazla masrafa gerek yok. Zaten anakart üzerinde her şeye ihtiyacım var, anakartta her şey dolu dolu olup full performans benim için önemli diyenler için Ryzen 7000 ve Intel 13. seri işlemciler ve ona uygun anakartlar tercih edilmeli.
Herşeyi oyun amaçlı düşünmeyin, bu anakartı farklı işlerde kullanabilirsin ve bu özelliklere göre 5000Tl normal. Bu anakartı alacak adam sırf oyun oynamak için almaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,913
Üyeler
189,347
Son üye
kakashixg
Geri