Yeni aldığım laptop tekliyor

Windows SSD'de mi kurulu?

SSD sağlığını kontrol ettiniz mi? ve prize takılıyken mi yapıyor yoksa şarjda mı?

SSD sağlığını kontrol ettiniz mi? ve prize takılıyken mi yapıyor yoksa şarjda mı?
ssd sağlığı nasıl kontrol ediliyor bilmiyorum açıkcası. Hem prize takılıyken hem de şarjda aynı olay yaşanıyor. Yazı yazarken dahi duraklıyor görüntü

Size önerim temiz bir format atın, lisanslı Windows kullanın ve driverları kendi sitelerinden güncel olmak şekilde kurun. Devam ederse servise gönderin derim.

Tüm driverler kurulu mu?

Size önerim temiz bir format atın, lisanslı Windows kullanın ve driverları kendi sitelerinden güncel olmak şekilde kurun. Devam ederse servise gönderin derim.
hocam bilgisayarı bugün freedos şekilde aldım ve windowsundan tutun driverlarına kadar bugün kurdum her şeyi. Windows home kullanıyorum ama ürün anahtarım yok sadece

Tüm driverler kurulu mu?
aygıt yöneticisinden tekrar kontrol ettim rx vega 10 grafik kartı güncelmiş ancak gtx 1650 nin eksik güncellemesi varmış az önce onu yaptım ve düzeldi sanırım. Ancak nasıl olabiliyor normal internette gezerken rx vega 10 kartını kullanmıyor mu gtx 1650 neden etkiliyor bu durumu

Dostum laptoplarda onboard ekran kartı vardır birde kendi ekran kartı vardır. Belli bir yükte birisi çalışır belli bir yükte diğeri çalışır. Değişik sistem ama iş görüyor :D

Dostum laptoplarda onboard ekran kartı vardır birde kendi ekran kartı vardır. Belli bir yükte birisi çalışır belli bir yükte diğeri çalışır. Değişik sistem ama iş görüyor :D
anlamadığım kısım da orası. İnternette gezerken bir yükte olmuş oluyor mu ki?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,678
Üyeler
195,709
Son üye
Keyfoo
Geri