Çözüldü✓ Çift monitör AMD ekran kartı problemi

hakan32

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
3,097
Rx 5600 - 6600 ve 6600xt modellerinde çift monitör ile çok sorun yaşadım denemediğim adrenalin sürümü kalmadı hepsinde reset atma görüntü donma oyundan atma v.s bir çok sorun yaşadım ancak tek monitörde zerre problem yaşamıyorum. Bu konuda bilgisi olan varmıdır? Sıfır 6700xt modelindede aynı sorun devam ediyor. SOn olarak RTX 3060 la denedim en ufak sıkıntı yaşamadım. Bu sadece banamı oluyor yoksa AMD kartları çift monitörde sorunlumu ?

Ben asus dual 6600 le kullandim sorun olmadi

Ben sadece Sapphire marka kullandım belkide markadan dolayı sorun yaşıyorda olabilirim. Yada 1 monitör HDMI diğeri DP farklı olduğu içinmi oluyor anlamadım.

Rx 5600 - 6600 ve 6600xt modellerinde çift monitör ile çok sorun yaşadım denemediğim adrenalin sürümü kalmadı hepsinde reset atma görüntü donma oyundan atma v.s bir çok sorun yaşadım ancak tek monitörde zerre problem yaşamıyorum. Bu konuda bilgisi olan varmıdır? Sıfır 6700xt modelindede aynı sorun devam ediyor. SOn olarak RTX 3060 la denedim en ufak sıkıntı yaşamadım. Bu sadece banamı oluyor yoksa AMD kartları çift monitörde sorunlumu ?
Benim çift monitör kullandığım zaman yaşadığım tek sorun Memory Clock hızının boşta olsa bile %100 de çalışıyor olması ama bu sorun Amd ye özel değil zaten, Nvidiada da aynı sorun olabiliyor. (Monitörün biri çok eski dönüştürücüyle kullanıyorum hatta)

Monitörlerin HZ değerlerini değiştirmeyi denesenize bi 144 se 120 ye falan çekin

İşin garip yanı ise 4 farklı kartta AMD kartta sorun yaşarken Mining yapılmış 3060da zerre problem yaşamadım. Buda enteresan.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Benim çift monitör kullandığım zaman yaşadığım tek sorun Memory Clock hızının boşta olsa bile %100 de çalışıyor olması ama bu sorun Amd ye özel değil zaten, Nvidiada da aynı sorun olabiliyor. (Monitörün biri çok eski dönüştürücüyle kullanıyorum hatta)

Monitörlerin HZ değerlerini değiştirmeyi denesenize bi 144 se 120 ye falan çekin
2 monitörde 1080p 60hz biri HDMI diğeri DP ile bağlı

İşin garip yanı ise 4 farklı kartta AMD kartta sorun yaşarken Mining yapılmış 3060da zerre problem yaşamadım. Buda enteresan.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2 monitörde 1080p 60hz biri HDMI diğeri DP ile bağlı
Benim ana monitör 1080P 165HZ DP ile bağlı, 2. monitör 900P 75 HZ hdmi girişine dönüştürücüyle bağlı

Şuanda DP ile bağlı olanı iptal etmek zorunda kaldım 6600xt Nitro takılı yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum en ufak sorun yaşamadım ancak diğer monitöre çok ihtiyaç duyuyorum henüz çözemedim sorunu.

amd kartla çift monitör twitch yayını yapıyorum problem yok
Ben yapamıyorum oyunlarda PC reset atıyor yada ekran karıncalaşıyor yada komple yeşil ekran oluyor kalıyor. Tek monitöre geçince en ufak sorun yaşamıyorum.

tüm bileşenlerini yazar mısın?
1666298402457.png

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,170,103
Üyeler
185,837
Son üye
seckinkirci
Geri