Neler Yeni

Çözüldü✓ Çift monitör AMD ekran kartı problemi

hakan32

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,507
İsim
Hakanbey
ram 2 ve 4. slotta mı ?
evet Dual çalışıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şuanda diğer monitör bağladım oyuna girdim henüz hata yada farklı bir sorun vermedi bakalım ne zaman sorun yaratacak. Ancak diğer ekran 1 kere kapandı açıldı.

GazzeliAtalay

80+ Bronze
1. olarak şunu kontrol et
1. Sistemi açın ve ardından BIOS'a girmek için hemen klavyedeki "Del" tuşuna basın [EZ Modu]
2. Aşağıdaki resimdeki gibi BIOS Gelişmiş Moduna girmek için [F7] tuşuna basın.
(BIOS Gelişmiş Moduna doğrudan girmek için "Del" tuşuna basarsanız ardından klavyede F7 tuşuna tekrar basmanız gerekmez)

3. [Gelişmiş] sayfasına ve ardından [NB Yapılandırması] seçeneğine tıklayın
4. [IGFX Çoklu Monitör] seçeneğine tıklayın ve [Etkin] olarak ayarlayın
5. [F10] tuşuna basın ve değiştirdiğiniz seçenekleri kaydetmek için [Tamam] öğesine tıklayın. IGFX Çoklu Monitör ayarı, bilgisayar yeniden başlatıldıktan sonra tamamlanır.

hakan32

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,507
İsim
Hakanbey
Artık sadece aklıma kablo geliyor olmadı kablo alıcam yeni öyle deniycem.

1. olarak şunu kontrol et
1. Sistemi açın ve ardından BIOS'a girmek için hemen klavyedeki "Del" tuşuna basın [EZ Modu]
2. Aşağıdaki resimdeki gibi BIOS Gelişmiş Moduna girmek için [F7] tuşuna basın.
(BIOS Gelişmiş Moduna doğrudan girmek için "Del" tuşuna basarsanız ardından klavyede F7 tuşuna tekrar basmanız gerekmez)

3. [Gelişmiş] sayfasına ve ardından [NB Yapılandırması] seçeneğine tıklayın
4. [IGFX Çoklu Monitör] seçeneğine tıklayın ve [Etkin] olarak ayarlayın
5. [F10] tuşuna basın ve değiştirdiğiniz seçenekleri kaydetmek için [Tamam] öğesine tıklayın. IGFX Çoklu Monitör ayarı, bilgisayar yeniden başlatıldıktan sonra tamamlanır.
O ayarları bir çok kez açtım kapadım ancak hiç bir değişiklik olmadı. Hatta onu açınca Bilgisayarımda APU nun GPU aktif oldu. Laptop gibi Çift GPU kullanmaya başladım BU seferde PC her oyuna girdiğimde Reset atmaya başladı. SOnra kapattım öyle denedim düzeldi reset atması bi daha açmadım :)

GazzeliAtalay

80+ Bronze
Artık sadece aklıma kablo geliyor olmadı kablo alıcam yeni öyle deniycem.

O ayarları bir çok kez açtım kapadım ancak hiç bir değişiklik olmadı. Hatta onu açınca Bilgisayarımda APU nun GPU aktif oldu. Laptop gibi Çift GPU kullanmaya başladım BU seferde PC her oyuna girdiğimde Reset atmaya başladı. SOnra kapattım öyle denedim düzeldi.
hdmi ve dp kullanıyorum

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,963
İsim
tümen dağ

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,520
İsim
Hacı
AMD sonuçta olabilir.
Bende sorun yaşamadım RX 6600 XT ile.

hakan32

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,507
İsim
Hakanbey
Evet beyler uzun uğraşlar sonucu problemi çözdüm Ekran kartının üstündeki slotlarının yerini değiştirdim bütün problem çözüldü :) Enteresan ama 2 gündür hiç problem yaşamadım.

Miragess

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
Onur Tk
Evet beyler uzun uğraşlar sonucu problemi çözdüm Ekran kartının üstündeki slotlarının yerini değiştirdim bütün problem çözüldü :) Enteresan ama 2 gündür hiç problem yaşamadım.
Slot derken anlamadım?

Top Bottom