GazzeliAtalay
80+ Bronze
ram 2 ve 4. slotta mı ?
ram 2 ve 4. slotta mı ?
evet Dual çalışıyor.ram 2 ve 4. slotta mı ?
O ayarları bir çok kez açtım kapadım ancak hiç bir değişiklik olmadı. Hatta onu açınca Bilgisayarımda APU nun GPU aktif oldu. Laptop gibi Çift GPU kullanmaya başladım BU seferde PC her oyuna girdiğimde Reset atmaya başladı. SOnra kapattım öyle denedim düzeldi reset atması bi daha açmadım1. olarak şunu kontrol et
1. Sistemi açın ve ardından BIOS'a girmek için hemen klavyedeki "Del" tuşuna basın [EZ Modu]
2. Aşağıdaki resimdeki gibi BIOS Gelişmiş Moduna girmek için [F7] tuşuna basın.
(BIOS Gelişmiş Moduna doğrudan girmek için "Del" tuşuna basarsanız ardından klavyede F7 tuşuna tekrar basmanız gerekmez)
3. [Gelişmiş] sayfasına ve ardından [NB Yapılandırması] seçeneğine tıklayın
4. [IGFX Çoklu Monitör] seçeneğine tıklayın ve [Etkin] olarak ayarlayın
5. [F10] tuşuna basın ve değiştirdiğiniz seçenekleri kaydetmek için [Tamam] öğesine tıklayın. IGFX Çoklu Monitör ayarı, bilgisayar yeniden başlatıldıktan sonra tamamlanır.
hdmi ve dp kullanıyorumArtık sadece aklıma kablo geliyor olmadı kablo alıcam yeni öyle deniycem.
Mesaj otomatik birleştirildi:
O ayarları bir çok kez açtım kapadım ancak hiç bir değişiklik olmadı. Hatta onu açınca Bilgisayarımda APU nun GPU aktif oldu. Laptop gibi Çift GPU kullanmaya başladım BU seferde PC her oyuna girdiğimde Reset atmaya başladı. SOnra kapattım öyle denedim düzeldi.
mining kartın birşeyini değiştrimıyor ki zatenMining yapılmış 3060da zerre problem yaşamadım. Buda enteresan
Slot derken anlamadım?Evet beyler uzun uğraşlar sonucu problemi çözdüm Ekran kartının üstündeki slotlarının yerini değiştirdim bütün problem çözüldü Enteresan ama 2 gündür hiç problem yaşamadım.