Teşekkür ederim.
Ne alaka ? Toplu alım yok bişey yok.Tek siparişte 2 keycaps 1 Mouse vardı. Gümrüğe takıldı. Akşam 6 da mesaj gelince arayamadım pazartesiye kaldı. Türkiye sevki askıya alınmıştır yazıyor.
Kaç üründü sizin
2Ne alaka ? Toplu alım yok bişey yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kaç üründü sizin
yanlış anlama ama bunu kimse yapmaz teknik olarak klavye alanlardan biriyim klavye gece stoğu bitti yani mouse ise gün sonuna kadar stoğu olan bir üründüArkadaşlar maalesef klavye alamadım, eğer düşünen varsa Mira m beyaz ve kırmızı mouse alabildim takas düşünen olursa 1 mouse + nakit ya da 2 adet mouse verebilirim klavye için.
Ne alakası klavye aldıktan sonra foruma giremeyen olabilir başkaları adına konuşmayanlış anlama ama bunu kimse yapmaz teknik olarak klavye alanlardan biriyim klavye gece stoğu bitti yani mouse ise gün sonuna kadar stoğu olan bir üründü
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Gece Klavye alan adam her türlü mouse'ta almıştır
dostum klavye alan adam sence mouse almamış olma ihtimali yüzde kaçNe alakası klavye aldıktan sonra foruma giremeyen olabilir başkaları adına konuşma
Fahrettin uçağın geliyor amerikadasın fahrettin20 Ekim, Perşembe
8:39
Paket, kargo şubesinden çıktı
Hoofddorp, NL
Mouse kolaydı da mira s kolaydı Sirius m almak klavyeden de zordu bir süre sonra hiç gelmedi galibadostum klavye alan adam sence mouse almamış olma ihtimali yüzde kaç