❌İndirim Bitti! ASUS TUF RTX 3060 8549₺

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Kartınız yan şekilde kasaya sığıyorsa ve +7/8 cm ön fanlardan payı varsa her kasaya uyuyor.
Kardeş bu iki üründe aynı mı? Hangisini alayım kasaya uyuyormuş..

Birisi 300 diğeri 600

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Kardeş bu iki üründe aynı mı? Hangisini alayım kasaya uyuyormuş..

Birisi 300 diğeri 600

Biri direkt dik takmak için, diğeri çok açılı. Yani çapraz bir şekilde de konumlandırabiliyorsun ekran kartını. Ben çok açılı olan modelini kullanıyorum. Ama zaten dik takıcam, çapraz durmasına gerek yok dersen boş yere para vermene de gerek yok.

• Beğen
3060 gibi düşük tdp ye sahip orta segment kartlarda marka model çok farketmiyor herhangibi 3060 alsanız zaten buz gibi çalışıyor. Palit 3060ti var 2 senedir 60 dereceyi geçtigini görmedim. Asusmuş tuf muş, diger marka modeller bunlar yüksek segmentlerde güzel fark yaratıyor ama 3060 da cidden gerek yok. Öte yandan 4060ın çıkmasına 3 ay kala bu kadar heves ile 3060 peşinde koşmazdım açıkçası. Borası türkiye bogön olmozsan alomozson diyenleri de anlamıyorum. Alır 400 500 dolarını koyarsın kenara 4060 gelince bozdurur onu alırsın ocakta şubatta 25tl de olsa.

Dostum kenara anlık 400-500 dolar nakit ayırabilen ve bunun derdini çekmeyen adamın zaten maddiyatla ilgili problemleri daha minimaldir. Bunu sen yapabiliyorsun diye insanlar bunu neden yapmıyor, anlamıyorum demek de saçma. İnsanlar genelde teknolojik ürünleri kredi kartı limiti ile minimum 6 ay taksit fırsatı sayesinde alabiliyor. Yani olmayan para ile alıyorlar. Herkes her ürün için bütçe ayırarak alsa TR'nin yarısı cidden bir şey alamaz. Türkiye'nin gerçeği bu. O nedenle doların artması her zaman ÖNÖMLÜDUR.

Fakir edebiyatına gerek yok, kenara 400 dolar atamayan biri için rtx 3000 serisi ekran kartı fazla. hem 3060 ekran kartım olsun asus tuf olsun, hem ayranım dökülmesin. Kardeş türkiyenin gerçeğini kabul edeceksen hamdolsun de buna da şükür de rx570 kullan. Kredi kartından çıkan para allahtan vahiy gelmiyor, yine senin cebinden çıkıyor. Eger ki durum yoksa borca harca girerek de almaya deger şeyler oldugunu düşünmüyorum.

Kenara zaten adam 400 dolar atabilse beklemez ki dolar 25 olmuş adamın umurunda olmaz. Türkiye geneline bakabilirsin %90 ı arkadaşın dediği gibi kredi kartıyla ödüyor cidden yaşadığın ülkeyi bilmiyosun almancı falan mısın ?
Adamlar 1k üstü herşeye taksit yaptırıyolar ki bütçemizi aşmasın diye senin burda yaptığın boşa bak , senin adına üzüldüm. Zaten profilini de incelediğimde sadece millete salça oluyosun başka yaptığın bir şey yok :d
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fakir edebiyatına gerek yok, kenara 400 dolar atamayan biri için rtx 3000 serisi ekran kartı fazla. hem 3060 ekran kartım olsun asus tuf olsun, hem ayranım dökülmesin. Kardeş türkiyenin gerçeğini kabul edeceksen hamdolsun de buna da şükür de rx570 kullan. Kredi kartından çıkan para allahtan vahiy gelmiyor, yine senin cebinden çıkıyor. Eger ki durum yoksa borca harca girerek de almaya deger şeyler oldugunu düşünmüyorum.
Hammmdolsun bunada şükür , sen şey değilmisin ya lambacı bu nasıl kafa insanların bir zevki oyun ona da karış kardeşim. 400 dolar atamayan birine fazlaymış aynen bana fazla ve aldım 6 da taksit yaptırdım toplam bana 9k ya geldi , şimdi asgari ücretin 1.5 katı ocaktan sonra nerdeyse asgari ücrete eşit olacak sen bu kafayla devam et reiss sana hayatta başarılar

Yahu bu ne sığ bakış açısıdır, bu ne vizyonsuzluktur. Kimseye salça oldugum yok, vizyonsuzsun diye kimseye de ideolojik kategorizasyon yapma. Oy verebilecek yaşta oldugundan bile şüpheliyim.

Ben sana 3 4 ay sonra aynı paraya 4060 alabileceğini söylüyorum, istersen taksitle alırsın istersen japon yeniyle veya afyon dinarı ile ödersin beni ilgilendirmez. Bugün piyasa bu yarın ne olacagı belli olmaz artık hayatımızın gerçeği bu. Bu duruma ayak uydurabilmek için de k.kartı taksidi ödemek yerine ayda 100 dolarını koyarsın, durumun varsa tekte koyarsın ülkedeki enflasyon ve döviz kuru gerçeginden kaçamayacagımız için. 2 senede bir çıkan kartlar bunlar. Piyasaya çıkalı 22 ay olmuş bir kartı almak yerine benim tercihim 4060 olurdu, belki ben yanlış düşünüyorumdur. Artık almışsın hayırlı olsun güle güle kullan, kötü bir kart degil fakat benim bakış açım bu tarihte bu karta bu parayı vermeyi doğru bulmuyor.

• Beğen

Dostum mesajda ince bir bıyık belirdi. Senin gibilerle tartışmaya bile girmek kendi zekama hakarettir. Böyle yaşamaya devam edin.

Kampanya bitmişte, o fiyatlara çeker bir ikinci el temiz 3080 keyfime bakarım. Şu ekran kartında milettin sıfır derdi beni bitiriyor.

• Beğen
Kampanya bitmişte, o fiyatlara çeker bir ikinci el temiz 3080 keyfime bakarım. Şu ekran kartında milettin sıfır derdi beni bitiriyor.
O fiyata 3080imkansız 8,5k 2.el max 3070olur o da zor

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri