model o wireless ve haste wireless rakip. birbirlerine göre artıları eksileri var ama hyperx müşteri hizmetleri için 1200'e çıkarsan haste wireless al (claw grip için)
palm tutuyosan deathadder v2x, pwnage symm, glorious model d vs. aklına takılan bişey olursa sor
model o wireless ve haste wireless rakip. birbirlerine göre artıları eksileri var ama hyperx müşteri hizmetleri için 1200'e çıkarsan haste wireless al (claw grip için)
palm tutuyosan deathadder v2x, pwnage symm, glorious model d vs. aklına takılan bişey olursa sor
claw şeklinde kullanıyorum hocam , siz bu tutuş için tam olarak ne önerirsiniz 3k param var klavye de alacagım ama önemli değil almısken bir kere alayım diyorum (beyaz)
claw şeklinde kullanıyorum hocam , siz bu tutuş için tam olarak ne önerirsiniz 3k param var klavye de alacagım ama önemli değil almısken bir kere alayım diyorum (beyaz)
klavye için fazla para vermeye gerek yok rk61 veya summoner al. mouse olarak
ninjutso katana
gpx wireless
xtrfy m42 wireless
indirimde pulsar x2 wireless
klavye için fazla para vermeye gerek yok rk61 veya summoner al. mouse olarak
ninjutso katana
gpx wireless
xtrfy m42 wireless
indirimde pulsar x2 wireless
En ucuz Glorious Model D Mat RGB Şarjlı Optik Kablosuz Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Glorious Model D Mat RGB Şarjlı Optik Kablosuz Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 2.329,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Model d'ninde fiyatı çok iyi model d kailh switch kullanıyor, model o omron switch kullanıyor palm ve fingertip için uygun mouseyle rahat edebilsem bende alırdım