Cat6 Ethernet Kablo Sıkışması

aynısını kullandım max 2 3 ay dayanıyor
Ben 10metre olanını kullanıyodum pek sıkışmıyordu aylardır kullandım bir sıkıntı olmadan ancak şu an daha da uzunu gerekti ve sıkışması gerekli kararsız kaldım wifi usb adaptör almak mı bu mu diye

Ben 10metre olanını kullanıyodum pek sıkışmıyordu aylardır kullandım bir sıkıntı olmadan ancak şu an daha da uzunu gerekti ve sıkışması gerekli kararsız kaldım wifi usb adaptör almak mı bu mu diye
Kanka ben sıkışmaması için normalde almam gerekenden bir tık daha uzun alıp kapının altına bantlamıştım. Sen de öyle yapabilirsin

Ben sıkışmaması için kapının köşesini delmiştim. Sıkışması, kablonun ömrünü oldukça kısaltacaktır.

Arkadaşlar merhaba, bu kabloyu sıkışacak şekilde kullanırsam kablo bozulur mu kapıdan geçerken sıkışmak zorunda
İçerisinde 8 tane kablo var ve sadece 2 tanesi ile internet bağlantısı yapılır genelde. O 2 kabloyu en az şekilde sıkıştırırsan sorun olmaz. Bizler evlere kablo düşerken genelde çok kez düğüm atarak kabloyu sıkıştırıyoruz.

benim kablo halı altında ezilmekten dış kaplaması yarıldı ince teller ortaya çıktı hala sorun yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,209,527
Üyeler
195,041
Son üye
Beerkzebub
Geri