SOMA madencilik oyunu mu
YAPMA BÖYLE ŞAKALAR USTA
ANS DBDJFKFKFNFBBFJFFBFJ sabah sabah patladimSOMA madencilik oyunu mu
oyun yenir o zaman amnesia da iyiydiKonu başlığını indexte görünce bende madencilik simülasyonu vs sandım. Oyunun korku oyunu olması sorun değil de, arkadaşın sorusuna mı takıldınız dostlarım. Ayrıca oyunun yapımcısı da yabancı. Eminim ismide yaşadığımız felaketle uzaktan yakından bir bağlantısı yoktur. Yapımcısı da Amnesia'nın yapımcıları.
Takılmayın böyle şeylere. Hayat bizler için devam ediyor.
Panik atağı olan birisi olarak korku yada gerilim oyunları, filmlerini tercih etmiyorum fakat oyunun kaliteli olabileceği düşüncesindeyim bende. Amnesia korku oyunlarının en bilinen kültüdür. Soma'nın da aynı kalitede olması muhtemel.oyun yenir o zaman amnesia da iyiydi
Bende var hayatımda oynadığım en iyi hikayeli oyunlardan arasında. @Gri Caner hocamdada var.hocam kimsede yok herhalde oyun, ama mesela oynadığınız oyunlardan bir tık kaç fps alabileceğinizi tahmin ederbiliriz sanırım. Örneğin gta da 30 fps alıyorsanız bunda da en az 40 alırsınız gibi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
sizin özellikte bir pc gta 5 de kasmadan oynuyor fps değerlerini eklememiş videoya göremiyorum büyük ihtimalle kasmadan oynarsınız öğrenmek istediğiniz bu ise