Öneri Delux M800DB mi? Yoksa Logitech G305 mi?

Reaksiyon skoru
48
fiyat ve görünüş bakımından m800db'e baktım. ayrıca hem kablolu hem kablosuz kullanım açısından hoşuma gitti. fakat g305 ile arasında gecikme süresi farkı varmış. şuanda inca'nın en dandik kablosuz mouse'larından birini kullanıyorum, m800db nin gecikme oranını ben farketmem herhalde. sizce m800db mi yoksa üzerine biraz daha ekleyip g305 mi?

Delux al geç bence hem ağırlık hem bataryalı olması çok büyük artı bu fiyat bandında g305 alınmaz. Ayrıca m800db 1ms bir tepkime süresine sahip bir sorun olmaz kim gecikme farkı var dediyse saçmalamış :ROFLMAO:
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şunuda ekleyeyim delux switch konusunda ezip geçer g305'i.

fury z de düşünebilirsin
delux daha f/p bence. kailh gm4.0 var, fury z'de omron 20m var. fury z kalite ve skatez anlamında önde. pwnage üretiyor sonuçta. aradaki fiyat farkına değer mi dersen asla değmez

Delux al geç bence hem ağırlık hem bataryalı olması çok büyük artı bu fiyat bandında g305 alınmaz. Ayrıca m800db 1ms bir tepkime süresine sahip bir sorun olmaz kim gecikme farkı var dediyse saçmalamış :ROFLMAO:

Şunuda ekleyeyim delux switch konusunda ezip geçer g305'i.
teşekkürler, internette m800db skatezleri kötü diye gördüm. ekstra dan ondan almalı mıyız? ekstra 100tl ona veriyoruz

teşekkürler, internette m800db skatezleri kötü diye gördüm. ekstra dan ondan almalı mıyız? ekstra 100tl ona veriyoruz
ekstra skatez alabilirsen süper olur

hatta sana tavsiyem grip tape'de al çok değiştiriyor

ekstra skatez alabilirsen süper olur

hatta sana tavsiyem grip tape'de al çok değiştiriyor
Grip tape o kadar önemli mi? Haste'nin yanından çıktı fakat takmadım denemeye değer mi?

Geri