Faruk1986
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 1,960
Elektrikli motorlar küçük değil, ekstra donanımlara ihtiyaç duymuyor. O yüzden kaputu açınca küçük görünüyor.Elektrikli motorlar küçük hacimli oluyor ya
Bizim yazılımcılar modifiyeciler hayatında elektrik motoru mu görmüş ? Nası modifiye yapacaklar ,turbo mu takacaklar. Bu konuda saçmalamışsınız biraz200 beygir standart hali. Eminimki bizdeki yazılımcılar ve modifiyeciler senin küçük dediğin motoru 400 beygire tek başına çıkaracaklardır. Ayrıca atmosferik araçlarda kaputu açınca komple motor zannetme. Motor dediğin kısım 1.600cc lik bir kısım. Yani 1.6 litre! Kaputtaki 100-300 litrelik alanda Motor iç hacmi sadece 1.6 LİTRE...
Elektrikli araçlardaki en büyük sorun motor gücü değil bataryası. Zira yurtdışında Tesla modelleri ortalama 5 yıl kullanım süresinden sonra bataryası ölüyor ve batarya değiştirmek ciddi bir maliyet. Bu konuda nasıl bir durumda olacak Togg bilemiyorum. Arabayı aldın 3 yıl sonra batarya öldü ne yapacak insanlar.Öndeki motor opsiyonel arka motor standart olacakmış. İki motor toplam 400 beygir ediyor. Tek motor çıkarsa 200 beygire düşüyor. Arkadaki motor standart olacakmış ve arkadan itişliymiş. Bu motor bana çok küçük geldi. Tek başına nasıl 200 beygir üretecek bu motor?
Benim soru başkaydı hocam.
Yeterlidir kankamBenim soru başkaydı hocam.
elektrikli motorlar küçük ama güçlü olurÖndeki motor opsiyonel arka motor standart olacakmış. İki motor toplam 400 beygir ediyor. Tek motor çıkarsa 200 beygire düşüyor. Arkadaki motor standart olacakmış ve arkadan itişliymiş. Bu motor bana çok küçük geldi. Tek başına nasıl 200 beygir üretecek bu motor?
Bizim yazılımcılar modifiyeciler hayatında elektrik motoru mu görmüş ? Nası modifiye yapacaklar ,turbo mu takacaklar. Bu konuda saçmalamışsınız biraz![]()