Neler Yeni

TOGG'un arkasındaki standart motoru yeterli mi?

Faruk1986

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,960
İsim
Faruk Sancar
Öndeki motor opsiyonel arka motor standart olacakmış. İki motor toplam 400 beygir ediyor. Tek motor çıkarsa 200 beygire düşüyor. Arkadaki motor standart olacakmış ve arkadan itişliymiş. Bu motor bana çok küçük geldi. Tek başına nasıl 200 beygir üretecek bu motor?

lusiancan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
CAN UYGUR
İlk 1-2 yıl üretimin sıraya yetmeyeceğinden dolayı, 2. el piyasası 0 ından daha yüksek bile olabilir.
togg un ikinci elinden bahsetmedim ben diğer ikinci el araçların piyasasından bahsettim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben şöyle düşünüyorum aktif a6 kullanıyorum 2012 model togg çıktıktan sonra bunu istediğim fiyata satamam muhtemelen dip görecek fiyatlar özellikle 2. el piyasasında. Şunu kestiremiyorum. Dengi arabaları düşünsek 2M- 1.2M arası gibi bir fiyata çıkacak. Bu fiyatlara çıkacaksa ön sipariş için erkenden satmak lazım.

Böyle bir durum var evet. İlk partiye ya adını yazdıracaksın ya da piyasaya düşmesini bekleyeceksin.
işte sen satmak için ben almak için düşünüyoruz ama en azından şundan eminim togg çıkana kadar ikinci el piyasası bayağı bir durgunluk yaşayacak çünkü kime sorsam togg u beklediğini söylüyor eğer cidden böyleyse dediğin gibi piyasa gerçekten çok düşer togg çıkınca.

Cihangir

80+ Gold

uomerlutfi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,132
İsim
Ömer Lütfi Ülker
İlgilendiği Kategoriler
bilgisyaarlar - bilgisayar bileşenleri
Instagram
instagram.com/omerlutfiulker
200 beygir standart hali. Eminimki bizdeki yazılımcılar ve modifiyeciler senin küçük dediğin motoru 400 beygire tek başına çıkaracaklardır. Ayrıca atmosferik araçlarda kaputu açınca komple motor zannetme. Motor dediğin kısım 1.600cc lik bir kısım. Yani 1.6 litre! Kaputtaki 100-300 litrelik alanda Motor iç hacmi sadece 1.6 LİTRE...
Oyle bir sey ddgil kardesim o

İceWolf

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Caner
Ben şöyle düşünüyorum aktif a6 kullanıyorum 2012 model togg çıktıktan sonra bunu istediğim fiyata satamam muhtemelen dip görecek fiyatlar özellikle 2. el piyasasında. Şunu kestiremiyorum. Dengi arabaları düşünsek 2M- 1.2M arası gibi bir fiyata çıkacak. Bu fiyatlara çıkacaksa ön sipariş için erkenden satmak lazım.

Böyle bir durum var evet. İlk partiye ya adını yazdıracaksın ya da piyasaya düşmesini bekleyeceksin.
Dostum Togg'un kalitesine bakarsak 1 milyonun kesinlikle üzerinde olacaktır. Togg'un muadili tesla model 3, 2 milyondan başlıyor Togg minimum 1.5- 2 milyon arasında olacak. fiyat nedeniyle çoğu kimse alamayacak. Ayrıca fabrikadan muhtemelen ayda 500-1000 araç çıkacak bu otomobil piyasasında neyi değiştirecek ki ?

Qube

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Yunus
Bizim yazılımcılar modifiyeciler hayatında elektrik motoru mu görmüş ? Nası modifiye yapacaklar ,turbo mu takacaklar. Bu konuda saçmalamışsınız biraz :D
Cahilliğinle sen saçmalamışsın. Elektrikli motorlar baya uzun süredir kullanımda olan bir şey. Kaldı ki senin kötülediğin ülkemizde ki yazılımcılar ne setuplara program yazıyor aklın almaz.

AfniSoDeadly

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,645
İsim
Burak Tokgöz
Öndeki motor opsiyonel arka motor standart olacakmış. İki motor toplam 400 beygir ediyor. Tek motor çıkarsa 200 beygire düşüyor. Arkadaki motor standart olacakmış ve arkadan itişliymiş. Bu motor bana çok küçük geldi. Tek başına nasıl 200 beygir üretecek bu motor?
içten yanmalı motor değil bu güçlerde ki elektrikli motorlar bu boyutlarda oluyor gayet normal

metehan44

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
322
İsim
mede
Aracın şasesi Range Rover gibi mi acaba?
Dostum Togg'un kalitesine bakarsak 1 milyonun kesinlikle üzerinde olacaktır. Togg'un muadili tesla model 3, 2 milyondan başlıyor Togg minimum 1.5- 2 milyon arasında olacak. fiyat nedeniyle çoğu kimse alamayacak. Ayrıca fabrikadan muhtemelen ayda 500-1000 araç çıkacak bu otomobil piyasasında neyi değiştirecek ki ?
Merhaba. Togg alma gücüne sahip olan insanlar ellerindeki araçları satacak. Sokakta gördüğümüz arabaların 3/1 i 650 700 bin arasındaki araçlar bu kesim satmasa bile kalın araç yani lüks araç piyasası düşecektir.

Top Bottom